Přejít na obsah

Bitevní quartzky kolem 10000,-


Doporučené příspěvky

Nazdar všem. Řeším otázku, která trápí lidstvo už od nepaměti... jak vybrat co nejlepší hodinky za určený finanční limit :D 

Ve zkratce vybírám bitevní quartzky, tzn. aby něco vydržely při každodenním nošení a ideálně i hrubší zacházení. Ručičkové, raději jednodušší, orientačně kolem 10000,- (rozuměj třeba i cca 13000,- když mě fakt nadchnou), ať mě nešlehne, až je někde škrábnu. Zatím mě zaujaly Luminoxy, tam bych možná něco vybral a Victorinox Inox, i když ty už jsou trochu dražší. Omezení je asi v tom, že mám celkem malou ruku, takže už i ty Inoxy jsou jen tak tak. Jo a ne Casia prosím :)) 

Díky za jakýkoliv tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čeče Traser jsou zajímavý, ale v mojí cenový relaci nic, co by mě nějak nadchlo. 

Marathon TSAR vypadají solidně. Jen nemám vůbec zkušenosti s koupí hodinek z druhý ruky, takže se mi do toho upřímně z tohohle důvodu moc nechce. Můžete mi to někdo zkusit osvětlit, budu jedině rád. 

Každopádně díky všem, za příspěvky a nabídky. 

Upraveno uživatelem Lizard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, z mé zkušenosti bych se hodinek z druhé ruky úplně nebál, alespoň né na tomto fóru. Já sám odsud mám troje a nikdy nebyl problém (a to nepočítám nákupy v sekci ostatní-též bez problémů). I když samozřejmě na vola můžeš natrefit všude, ale věřím že zdejší komunita je důvěryhodná. Ono myslím že by tady na nepoctivci nezůstala niť suchá. Jinak ty Marathon TSAR taky jedny vlastním a maximálním spokojenost, kupoval jsem je taky zde na fóru a to jsem za ně dával o dost víc než za kolik jsou v nabídce tyto a to nemluvím o tom že k nim prodávající dává origo gumu a origo tah. Koukni za kolik by byly nové https://www.chronoshop.cz/marathon-large-divers-quartz-tsar-1 . Jediná věc kterou bych asi řešil je jak jsou hodinky s tritiem staré. Obecně se udává že tritium vydrží svítit cca. 20 let, takže jestli jsou hodinky hodně letité, tak abys za pár let nebyl zklamanej že ti přestali svítit. V mém případě mám hodinky z roku 2013, takže by mi cca. ještě 12 let mohli svítit s čímž se asi dá žít. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...