Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jsem zapsaný na 126000 a počítám s dodání za 6-12 měsíců a pokud by se štěstí výjimečně unavilo, tak o něco dříve. Ale dříve než na vánoce to nečekám. Drobnou historii u AD mám (2x Tudor).

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by STRKKT
  • Like 1
Posted
před 24 minutami, Vévoda napsal:

......Sea-Dweller - moje první Rolex, koupeny na sekundárním trhu před mnoha lety s notnou přirážkou, ačkoliv té doby ještě ok na dnešní poměry. Velice rychle jsem však zjistil, že to pouzdro je prostě nenositelné, ale nechával jsem si je, jelikož první jsou prostě první, že....

..proc je pouzdro "nenositelne"? 

Posted
před 22 minutami, Murphy97 napsal:

..proc je pouzdro "nenositelne"? 

Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim.

• Like 1
Posted
Před hodinou, Vévoda napsal:

Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim.

dik, nosim SDDS 😉

• 3 weeks later...
Posted

Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají.

Posted

Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve.

Posted

Keď som na jar objednával OP 41, SK AD mi povedal 3 roky, tak neviem😏, uvidíme…

Posted
Před hodinou, STRKKT napsal:

Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve.

A kdy ses zapsal?

Posted
V 24. 10. 2025 v 17:53, pepyczek napsal:

Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají.

Díky za reakci, třeba budeš mít štěstí. Mě kamarád z HB (nemají rolex), který mi domlouval schůzku na zapsání říkal, že OP 2-3 roky podle barvy cifru, ČR je malinký trh a tomu odpovídá alokace hodinek. Prý momentálně u nás v průměru na jedny hodinky jsou čtyři zájemci. Přímo AD už mi pak k odhadu dodání moc nechtěl říct, což na druhou stranu chápu, předpokládám ale, že pokud Campinovi na SK řekl AD 3 roky, bude to dost podobné u nás.

• Like 1
Posted

Taky jsem se teď stavoval u HB a říkali, že na OP41 čekačka cca. 3 roky ... ani jsem se nezapisoval 🙂

• Sad 1
Posted
před 1 minutou, Richard Eš napsal:

Všetky OP čo mám našťastie do roka 😬

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily.

Posted
před 2 hodinami, Vévoda napsal:

Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily.

Za posledné 2 roky.. 

• Upvote 1