Přejít na obsah

Zbran bez ZP na ochranu osoby a majetku - ziadost o radu


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

"Caute, po systemovom zabezpeceni noveho domu by som rad aj nejaku malu hracku ktora dufam nikdy nebude na ucel za ktorym sa kupuje vyuzita. "

Trapně - utečte (pozamykej na dálku barák), skryjte se v systemově zabezpečené a vhodnými předměty (hasičák a spol.) vybyvené místnosti, volej 158 / SMS 603 111 158, ...no a pak už je to jen kdo z koho, za kolik nebo na jak dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Tom4 napsal:

Když tak přemýšlím, osolit zloděje hasičákem by taky šlo. Jako z doporučené vzdálenosti nastříkat do ksichtu a následně vzít prázdným po kebuli :)

přesně..a potom svázat obinadlem z lékárničky. Jsem původně chtěl napsat něco o nůžkách, ale...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jistě, to chápu.

Já kdysi zaznamenal, že se po nějaké době muselo střelivo u ozbrojených sborů likvidovat právě z tohoto důvodu. Jen je to už spousta let a netuším, jestli se technologie třeba neposunula. Ale to šlo o cílené použití s cíleným efektem. Nicméně ano, v rámci NO a následných věcí, chápu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já myslel konkrétně tenhle nebo podobný typ neletálního střeliva. Ozbrojené složky to řešit musí, protože se může po expiraci z neletálního stát letální. Ale jak říkám, už je to dávno...jen mě to zajímalo..

Dobu expirace standardního střeliva tady neřeším. Nicméně držitel ZP musí podle ZoZ 119/2002 §29 písmene d) "dodržovat podmínky přechovávání a skladování střeliva". Pod tohle se schová i expirace.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obdivuju lidi, co si reknou treba u revolveru, ze prvni 2 rany je neco gumoveho, nesmrtelneho. Ze se neboji, ze si spletou smer otaceni valce, ze zavrou valec na spravne pozici nebo nabijou broknu napred gumidkama=to jsou naboje, ktere budou v trubici nejdal=az ty posledni. Vidam dost lidi, co nejsou schopni poradne nabit nebo vybit zbran a to jsou ukony o rad jednoduhsi. Ne nadarmo maji v amikove cajti barevne odlisenou(a myslim si i konstrukcne upravenou) brokovnici jen na nesmrtelne naboje.

Na tohle asi koule nemam. Ale me staci, ze mam v pouzdre u pasu policajta a v pripade nejvyssi nouze ho staci jen vytasit, presne jak padlo uz vyse :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...