Přejít na obsah

Interiérový design


Andrew

Doporučené příspěvky

Ahoj mágové,

hledal jsem vhodné vlákno a buďto bych to musel dát tak do pěti, nebo založit nové - což činím a třeba se rozjede i diskuse, nebo to postupně zapadne do zapomnění.

Aktuálně finalizuji koupi bytu v Praze a rád bych využil služeb nějakého "interiérového/bytového designéra" na jeho rekonstrukci. Někoho s referencemi, ale může to dělat na svoje vlastní triko.

Nemáte někoho ve svém okolí? Někoho slušného a rozumného, kdo by se toho ujal...

Díky moc za SZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rodice si od ni nechali delat komplet reko bytu a my obejvak a predsin a fungovala spolehlive a ceny proti jinym nabidkam lidove: 

https://www.hanavesela.cz/o-mne/

Zalezi jake mas predstavy a budget, asi nebude designerske eso, ale za sebe doporucuji, navic muzes po prvni prohlidce a naceneni odmitnout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už se tu teda doporučují designérky jménem Veselá, tak já mám dobrou zkušenost s Martinou Veselou. Nemá vlastní stránky - je vždycky potřeba ji ukecat, protože se věnuje svým projektům (studovala kunsthistorii, etnologii a archeologii s důrazem na architekturu; žila a studovala ve Francii a na Blíz.východě). Teď je tady a některý její realizace mě fakt berou - třeba tenhle sprcháč :) (foceno mobilem, sorry)

IMG-20210528-WA0005.thumb.jpg.ebb3732ddef703ae6e1cbb31e9c85db2.jpg

IMG-20210528-WA0004.thumb.jpg.dd89dbeced4a2db7408bfd67f24ad1ea.jpg

IMG-20210528-WA0006.thumb.jpg.e69371e1c17e95c47b6cf3d05467b62a.jpg

Co vím, tak se umí přizpůsobit klientovi, ale nakonec to má šmrnc, hraje si s detaily. Obecně se mi od ní líbí věci v eklektickým stylu, Provence, Parisien, s prvky koloniálniho stylu. Přírodní materiály v kombinaci s výraznějšími výtvarnými prvky. Netuším jestli je volná (dělá i pro arabskou klientelu, navic jsem slyšel, že je po úrazu) - můžu se ale zeptat nebo poslat kontakt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...