Přejít na obsah

Jaké aktuálně smartwatche


Doporučené příspěvky

Ahoj lidi,

vymýšlím, že bych zkusil chvíli nosit něco chytrého na ruce. Aktuálně se výrobci i prodejci předhánějí, kdo bude mít hodinky vymakanější a levnější. Vím, že chci kulaté, průměr minimálně 43mm, větší nevadí. Cenově 4-5tis a vím, že je nechci nabíjet každý den ani každý druhý či třetí. Nějaká aktuální zkušenost či rada do čeho jít?

Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

jestliže jde o výdrž, tak to rovnou vyřazuje Samsungy (kromě možná Samsung Galaxy Watch 3 - cca 120 hodin), protože ty budou na nabíječce pořád. Pokud chceš jen vyzkoušet, nebál bych se doporučit Honor Watch Magic 2/Huawei Watch GT 2 (totožné) aktuálně okolo 3,5 tisíce, případně pak jsou titanové dražší Watch GT 2 Pro. Nemají ale slot na SIMku, takže to nejsou "plnohodnotně" chytré hodinky, protože k volání pořád potřebuješ telefon u sebe. Jinak úložiště na hudbu apod. mají. Výdrž 14 dní je reálná. Tohle doporučení platí pouze v případě, že máš telefon s Androidem, jinak je funkcionalita na iOS extrémně omezená (nelze nahrávat další ciferníky, nelze nahrávat hudbu, chybí půlka nastavení v Huawei Health).

Naopak čemukoliv od Xiaomi, Amazfit apod. bych se vyhnul obloukem, nejen kvůli možnému servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám android, volat přes hodinky nepotřebuju. V autech to mám spárováne přes BT s rádiem. Ty Huawei se mi líbí nejvíc i protože mám telefon stejne značky. A telefon nosím taky stále u sebe. Někdy bych ale využil funkci hledání telefonu :) primárně mi jde o výdrž a info když někdo volá nebo píše.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...