Přejít na obsah

Traser P-6504 Black Storm Pro


Ivan Lelák

Doporučené příspěvky

Tyhle hodinky jsem kupoval v roce 2009, speciálně na motorku. Lehké, tenké, vejdou se pod rukáv, trubičková luminiscence, odolné jak proti nárazu tak do hloubky až 200 metrů, šroubovací korunka. Byla to tehdy civilní limitovaná edice vojenských hodinek, které opravdu používaly různé jednotky po celém světě. Od té vojenské, která měla minerální sklo nebo kompozitové pouzdro se tahle liší safírem s antireflexem, nerezovým pouzdrem s PVD úpravou, červenou sekundovkou a možná ještě něčím, už si to nepamatuju. Hodinky mne provázely na motorce asi 7 let, opravdu každou vyjížďku i dovolenou. 10x se mnou byly v Rumunsku, 5x v Alpách, v Albánii atd. Pršelo na ně, koupal jsem se s nimi v moři, štípal dřevo a při offroadu padal do bláta. Dostávaly neskutečný záhul a když jsem se zvedl ze země, celý od bláta, pamatuji že jsem strčil ruce do horské bystřiny, opláchl je i s hodinkami a jelo se dál. Snad 100x jsem usínal v divokých horách vedle motorky pod širákem a hodinky visely na stupačce, abych na ně viděl. Stále je mám a dnes jsem si je vzal na ruku, opět na motorku, kterou jsem jel ráno přezout před dovolenou v Rumunsku, kam pojedu už po třiadvacáté. Luminiscence už je téměř nulová, nedávno dostaly novou baterku a test těsnosti, na pouzdru je vidět lehká patina, ale až při podrobném zkoumání zblízka, jinak je povlak PVD v neskutečně zachovalém stavu na to, co hodinky zažily a jaký mají lidé z PVD strach. Mohu říci, že zcela zbytečný, aspoň u Traserů, které, jak říkám už více než 10 let, zůstávají jedinými quartzy, které mi mohou do baráku..:-).

Máte také Trasery, které toho s Vámi prožily tolik, že se s nimi nemůžete rozloučit i když je třeba už skoro nenosíte? 

Traser Black Storm Pro 2.jpg

Traser Black Storm Pro 3.jpg

Traser Black Storm Pro 1.jpg

Uprava_Marek_3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Radek124 napsal:

Koukám že na svém (podobně starém a taky už ne moc nošeném) tritiovém avtomatčiku ráže 40mm mám úplně stejné ručičky :cheers:

IMG_4779D.jpg.7ba8bf916245c93b67de2e4b98d5f02e.jpg

No jo, oni u Traserů tehdy nehýřili pestrostí ale to mi ani nevadilo. V podstatě se stejným pouzdrem dělali víc modelů, stejné ručičky dávali do všech, třeba i do mých druhých Super Sportů, což jsou mimochodem také skvělé hodinky a pro outdoor jsem je nosil dlouhá léta. Měl jsem i titanové Trasery s titanovým tahem, pouzdro bylo tvarově stejné jako tyhle a ručičky taky. Dlouho jsem litoval že jsem je prodal, protože se úžasně nosily, vypadaly i dost elegantně ale tu eleganci trochu kazil právě "taktický" ciferník. 

Traser Super Sport 1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po roku...

Jak jsem psal před dvěma roky, Black Storm Pro jsem kupoval v roce 2009 speciálně na motorku. Nemohu je prodat, protože jsme toho spolu zažili opravdu hodně. Na motorku je už nenosím, až na výjimky zaslouženě odpočívají ve vitríně. Ale dnes jsem vyrazil do práce na motorce a nevím proč, automaticky jsem sáhnul po Traserech.

IMG_20230906_082714_1~01.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...