Přejít na obsah

Prim Orlík 45 LE


Doporučené příspěvky

Dnes jsem rozšířil "sbírku" Orlíků na 2 kusy, k bronzovým dvojkovým se přidává model 45 LE, třetí do sbírky (titanové) dorazí snad příští měsíc. Z těchto 45 LE mám velkou radost, koukal jsem na ně v nějakých starších článcích a nenapadlo mě, že se podaří je sehnat. Ačkoliv chronomagoři je možná nemilovali (sklíčko a chybějící Incablok), mě se líbila podobnost s původním modelem včetně kalibru.

Tak uvidíme jak budou fungovat a které budu nejčastěji nosit. Bronzové mě přivedly ke značce, hodně jsem se do nich zakoukal a pak se mi začaly líbit i menší 38ky. S bronzovými mám velmi dobré zkušenosti, jak z hlediska odolnosti, tak přesnosti. Tak jsem zvědav, jestli to další Orlíky potvrdí a sbírka se bude rozšiřovat. 🙂

IMG_8377.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak euforie trochu opadla po prvním dni nošení Orlíků 45 LE. 😆

Za prvních 24 hodin asi 3 minuty do plusu. Předchozí majitel mi říkal, že je nosil asi jen rok. Takže se to asi dalo čekat, po 11 letech bez servisu, a ten kalibr asi taky nebude moc sofistikovaný. Takže už je nechám jen doběhnout a zatím odložím do krabičky. Nějaké doporučení na renovaci/seřízení ? Elton (s ohledem na historickou limitku) nebo někdo jiný ? 

Ale jinak se mi moc líbí a jsem rád, že je mám.

Takže na ruce opět bronzové Orlíky, ty jdou od seřízení datumovky na začátku měsíce opět velmi dobře, +1,5s/den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je nemas jako investici a chces je nosit, tak to seridi kazdy slusny hodinar. Ale nechal bych je par dni, treba se rozejdou.

Jen to nedat k nejakemu matlovi, ktery je odre a pak rekne "no co". A i pokud by byl strojek spatny, da se jich porad sehnat hromada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...