Přejít na obsah

Hodinky pro Pantatu


cedric

Doporučené příspěvky

Dobrý den vážení členové,  dostal jsem za úkol vybrat hodinky pro mého pantatu,  věk 55 let, motorkář, sportovně založený. Hodinky by měly být masivní,  má ruce jak Pepek námořník, a hlavně odolné. V práci zrušil Casio Mudman, jako fakt ( prašné prostředí, střídání teplot). Tak že žádné velké nárazy, jenom prostě se do nich dostala vlhkost l, opakovaně i když bylo vyměněné celé pouzdro, ale to je na samostatný článek. Zpet k úkolů, který jsem dostal. Pohon rozhodně quartz, ecodrive, solar atd. výhodou.  Rozpočet tak cca do 5000,-kc. Napadají mě nějaké potápky od Citizenu nebo podobně. Za každou radu budu moc rád. Pantata je trošku hrrr a chce je pořídit co nejdřív.  Trošku se bojím, že dnes. Chystá se na cestu do Liberce, taky kdyby někdo poradil i dobrý obchodu budu ještě radši. Omlouvám se za formu, ale píšu z MT. 

Děkuji 

S úctou

Cedric

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citizen se solárem jsou určitě dobrou volbou. Ale pokud nepřežily G-Shock, tak nevím, nevím :)

Limitující zde bude zřejmě cena, do pěti tisíc můžeme u Citizenu s větším pouzdrem a solárním napájením momentálně nabídnout např. novinku Citizen Eco-Drive Sports AW1527-86E, nebo Citizen Eco-Drive Sports BM7455-11E. Nevýhodu však vidím v minerálním skle, u G-Shock je aspoň chráněné pouzdrem.
Hodně oblíbené jsou u Citizenu modely Promaster Diver BN0191 a BN0190, mají však pořád minerál a jsou už dost nad rozpočet.

Pokud by Casia dostala ještě šanci, co takhle modely Casio King of G - Casio G-Shock GXW-56BB-1ER a Casio G-Shock GXW-56-1AER nově se solárním napájením a rádiem řízeným strojkem?

Co by mohlo z hlediska poměru cena/ výbava zaujmout je sportovní model od Hanowy - quartz, WR 100 m, safír, větší pouzdro - Swiss Military Hanowa 5296.04.003. S dvoustovkovou vodotěsností a šroubovací korunkou pak ještě třeba Swiss Military Hanowa 4323.04.007.04.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...