Přejít na obsah

První AP


MickyRocks

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, koveras napsal:

Zatiaľ, čo sa tu dohadujeme o tom, či je obchodný model AP dobrý alebo nie, tak sa sluší pripomenúť, že AP odo dneška zdražilo, zrovna 15202ST o odhadom 10%? 15500 o niečo menej, úplne v hlave tie pôvodné ceny nemám. Nie je to už druhý krát tento rok?

Ak si dobre pamätám, tak 15500 zdražili cca o 2-2,5%, čo je pomerne kozmetická úprava a zdražovali myslím ešte minulý rok. Ale možno sa mýlim, ten čas u mňa beží nejako divne v tejto dobe Covidovej 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, AdaMoss napsal:

Zdrazuje se vsechno, tak preci hodinky nezustanou pozadu :-).

Hlavne, keď je situácia, aká je, že aj keby zdvihli ceny o 50%, tak aj tak majú všetko okamžite vypredané a objednávky majú na x rokov dopredu 🙂 Niekedy mám pocit, že čím drahšie niektoré veci budú, tým väčší záujem o ne bude ... platí hlavne v dobe instagramových "osobností" a v niektorých postkomunistických krajinách 😞

Snáď moje šetrenie bude stíhať držať krok so zdražovaním hodiniek, resp. pokrývaním inflácie zo strany výrobcov 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, Willie McBride napsal:

Inak pôvodne som za top kombináciu Code považoval chronograf - biele zlato s modrou (v pôvodnej verzií netónovanej) a dnes u mňa vedú asi tieto ... nezvyčajná farba no sú nádherné.https://www.audemarspiguet.com/content/dam/ap/com/products/watches/MTUyMTBCQy5PTy5BMDY4Q1IuMDE=/importer/watch.png.transform.appdpspecificationsbacktabwide.png

Bez data by byly dokonalé! Opravdu zajímavá barva, které bude na živo určitě ještě lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, koukal jsem na ceník a je tam pár kosmetických úprav u některých modelů, ale valná většina zůstává bez změny. Jinak hodinky jdou nahoru každý rok, já osobně pamatuji Royal Oak 15300 v oceli za 12 500 Éček s DPH, dnes tržní cena 38-45.... Ale ovšem pozor - hodinky vlastně stojí stále stejně, stále se na nich vykonává stejná práce a využije se cca stejné množství materiálu a energie. PENÍZE SLÁBNOU! Tou dobou stál Sedlčanský Hermelín nějakých 22, teď skoro 40, takže je to stejné jako s hodinkama. :)

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Nevím zda to patří přímo sem, ale možná ano. Píšeme si jak jsou RO víceméně nedostupné, jak spešl modely musí posvětit kupujícího přímo AP a přitom nejmenovaný prodejce z ČR má na Chronu24 na prodej cca 35 novych hodinek vč za mne asi nedostupných modelu jako RO Perpetual, Double balance, atd. Nerozumím jak se prodejce k takovým kouskum vůbec dostane, ale hlavně ze když AP “kontroluje” komu hodinky prodá, ze má další stále k dispozici i když je jasné, ze jsou na přeprodej. To mi přijde trochu nešťastné. Pokud je prodejce někdo odsud, tak sorry 😀

Upraveno uživatelem kopl2005
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@kopl2005 Heled ta nedostupnost je primarne proste dana enormni poptavkou. Lidi maj prachy tak se jim otviraji nove obzory. Navic kdyz vidi, co se s penezma deje, tak premysli, kde to zaparkuji…nemovitosti, zlato, hodinky, chlast, lego…you name it.

AP a kazda jina znacka muze ovlivnit jen ten prvni prodej. Co s tim ty lidi udelaj nasledne uz je jejich vec, to prece nikdo nema sanci ovlivnit. Vzdycky se najde nekdo, kdo to flipne, kdyz vidi, jaky ty ceny leti do nesmyslu…Navic to muzou zivit ti samotni druhoprodejci - proste nabidnou nejakou silenou castku s tim, ze veri, ze to na open trhu prodaj jeste vys. Ceny, ktery jsou na CH24 jsou jedna vec, ale za kolik ty hodinky realne chodi je vec druha. To vi jen ti, kteri to koupi :-). 

Navic jak uz tu bylo receno, je rozdil mezi AD a AP butikem. Pokud jsi AD a mas nejaky prisun hodinek, muzes si s nimi defakto delat co chces (mysleno s lehkou nadsazkou). Udelas si druhou firmu, ktery cast prodas a ta je nasledne nabidne na CH24 za trojnasobek. Neco malo pustis za retail, aby se nereklo - treba svym znamym naoko.

Ale pokud jsi AP butik, tak musis interne obhajit prodej temer vsech hodinek (u nekterych je to snazsi, u jinych je to komplikovany). S AP AD zkusenost narozdil od AP butiku nemam, nicmene muj dojem je takovy, ze z AP butiku ty hodinky chodi primarne lidem, pro ktery je to vasen a se kteryma maj dlouhodoby vztah. 

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...