FreemanTKOZ Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 (edited) Zajímavá starší limitka nového Premier, kterou jsem minul. Cifr inspirován dřevěným obložením 1929 “Blower” Bentley a prošívání pásku má odkazovat na podobný styl provedení sedadel. Jak jsem pochopil, tak zlatá verze limitována na 200ks a nerez na 1000ks Edited July 22, 2021 by FreemanTKOZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaBilek Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 Moc pekne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjpjpetr Posted September 10, 2021 Report Share Posted September 10, 2021 Povedený moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRONOGRAF1 Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Ahoj pánové, přesně tenhle typ hodinek mám rád. Elegantní nepřeplácaný. A ten růžovej gold jim vážně sluší.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreemanTKOZ Posted September 13, 2021 Author Report Share Posted September 13, 2021 před 3 hodinami, CHRONOGRAF1 napsal: Ahoj pánové, přesně tenhle typ hodinek mám rád. Elegantní nepřeplácaný. A ten růžovej gold jim vážně sluší.. Zlatá jim opravdu sluší. Zvláště ten ciferník působí neotřele, ale nepřeplácaně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Z čeho je ten číselník? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted September 14, 2021 Report Share Posted September 14, 2021 před 17 hodinami, Daemonultimate napsal: Z čeho je ten číselník? Ciferník by mala byť dyha z bresta (ak som správne pochopil ) Inak jedny z mála B, čo sa mi páčia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreemanTKOZ Posted September 14, 2021 Author Report Share Posted September 14, 2021 před 20 hodinami, Daemonultimate napsal: Z čeho je ten číselník? Dřevo. Brown burl elm (tuším že to je hnědý jilm?) dle palubní desky Bentley “Blower” (1929) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted September 14, 2021 Report Share Posted September 14, 2021 před 3 hodinami, Willie McBride napsal: Ciferník by mala byť dyha z bresta (ak som správne pochopil ) Inak jedny z mála B, čo sa mi páčia. před 42 minutami, FreemanTKOZ napsal: Dřevo. Brown burl elm (tuším že to je hnědý jilm?) dle palubní desky Bentley “Blower” (1929) Díky za potěšující info pánové. Není nad to, když to co se tváří jako něco, tím něčím i je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts