Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???


Gilius

Doporučené příspěvky

Ja by som sa rad spytal,nenasiel som vhodnu temu,ako nastavit Gulfmany,aby spravne ukazovali mesacne faze?V nastaveniach som nasiel nastavenie Longitude-to sa mi podarilo,ale neviem kde najst hodnotu Lunitidal Interval pre moje bydlisko.Dakujem.

 

Na mojich Frogoch sa nastavy datum ,casove pasmo a mesacna faza a priliv-odliv sa nastavia same.Akutar musim prepnut N->S alebo S->N. Vsetko ukazjue spravne.....naprilkad aj dnes tam mam na misto mesiaca iba pekny prazdny kruzok....lebo je spln.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se tady na foru dostaneme do stavu, ze "kazde hodinky jsou vlastne dobre a bezvadne a kvalitni a ze Festina a Casio jsou super", tak to tady pujde trochu do pr....! To uz muzem rovnou doporucovat Q&Q nebo Bentime nebo cinsky fejky, protoze ty jsou taky svym zpusobem "kvalitni"!

 

Nejsou Casia jako Casia.... a srovnavat to s cinskymi fejky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se rozhodl, že si pořídím nějaké hodinky po letech. Hledal jsem klasické jednoduché analogy a jedny našel, Casia wvq-140a wave ceptory,celokováče, skutečné sklo, tah, ale berou jen signál z USA. Po pár měsících jsem si řekl, že by to chtělo i digitálky. Do oka mi padly gw-m5600a(takove ty zelene). Tady ve Zlíně máme prodejnu, kde mají skoro všechno od Casia a když jsem je viděl jejich klasickou černou verzi, byl jsem maximálně unešen, až na tu cenu 3800 nebo tak nějak. Nakonec jsem sáhl po klasické tmavé verzi. Takže mi minulý týden přišly z ebaye z New Yourku za 2100,- včetně poštovného. Až teď když jsem se kukl do historie G-shocku, tak čumím, ty hodinky vypadají už 27 let stejně. By mě zajímalo, jestli mají taky 27 let nahov_o tlačítka. Bohužel v místní prodejně měli také tyhle skvosty http://watchshock.com/photo/Casio/G-Shock/Mudman/GW-9010MB-1JF/GW-9010MB-1JF-watches-1253114562.jpg a já se zamiloval. Na ebayi vycházejí draho, takže bych je bral od nás... no mám na co šetřit. Asi od 2 ks hodinek začíná sbírka, že ? Tak posílám pár obrázků mé prozatím chabé sbírky.

post-11518-127564368324.jpg

post-11518-127564369978.jpg

post-11518-127564371286.jpg

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K te 5600 rade - kdo ty hodinky mate, muzete plz rict jak byste subjektivne ohodnotili jejich tlacitka? Prijde mi ze jsou dost utopene a ze jejich mackani nebude nic moc pohodlneho. Navic nektere 56xx modely maji jeste jakoby trochu vic schovany Adjust (vlevo nahore), takze imho jedina sance jak ho zmacknout je nehet. Proste by mne zajimalo jake mate z tech cudliku pocity co se tyce pohodli pri obsluze... hodinky nemam na ruce na okrasu ale pres den je taky casto pouzivam (hlavne timer), otazka cudlikove ergonomie je pro mne tudiz dost dulezita.

Upraveno uživatelem Woodie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navic nektere 56xx modely maji jeste jakoby trochu vic schovany Adjust (vlevo nahore)

 

to mají původní DW-5600 i ostatní starší modely (DW-6900..). nové moduly -3063- v GW-M5600 mají tlačítka všechny stejně, ale přístup k nim skutečně není nejlepší, je to i kvůli jejich ochraně. řada GW-M5600 je super, moderní funkce v klasickým kabátě. proti jiným géčkám jsou hodně titěrný, samotného mě to překvapilo, když jsem si je dal na ruku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Woodie: pokud chces hodinky, kde casto budes pouzivat tlacitka, tak se poohledni jinam. Oproti uplne puvodnim G-shockum (1983) maji pozdejsi (s tim hranatym designem) jeste vice utopene tlacitka. Opravdu nechapu proc, protoze maji jeste k tomu tuhy chod(coz podle meho plne dostacuje proti nahodnemu zmacknuti). Takze jsem hodne vdecny za A.EL,kdy nemusim kvuli rozsviceni hodinek mackat tlacitka. Mackam pokud mozno nehtem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako majitel pěti Géček dw 5600/5700 si nestěžuju. Je fakt, že ty čudlíky tak moc nepoužívám. Myslím, že je to tak prostě schválně a zas tak moc mi to používání nevadí. Víc mi vadí umístění stopek až na konec mode. Moduly 691/901/1545

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ggrand: thnx... To je skoda, vzhledove se mi jinak moc libi :( S tim me Casio u nekterych G-cek dost stve, bud jsou tlacitka utopene tak ze skoro nejdou zmacknout, nebo je jejich chod hrozne tuhy (Mudman).

 

Tak potom som rad za svoj vyber :) ,lebo na Gulfmanoch su tlacitka pre mna uplne idealne.Dostatocne velke,primerane lahko stlacitelne(ale nie zas prilis).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohu jen potvrdit. Za posledních 15 let jsem měl přes dvacet G-ček a jako jedny z nejlepších tlačítek se mi jeví řada Gulfman. Mají velkou obdélníkovou plochu, jdou velmi lehce zmáčknout a přitom jsou krytá šikovným rámečkem, takže se náhodně nezmáčknou, když si třeba dáváte ruku do kapsy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...