Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se mi konečně po dlouhé době povedlo sehnat DW 6000. Foto sem dám zítra. Byly v nic moc stavu ale po otevření se mi povedlo zprovosnit tlačítko světla. Bohužel se mi nepovedlo rozběhnout pípák. Neví někdo co s tím jde dělat? dík

Odesláno

Hodinky jsou docela používané, ale na géčkách se mik to líbí. Géčka bez škrábanců jsou jako nablízkaný hummer na leštěnejch níkoprofilech. Prostě správně má bejt od bláta. A tak to opoužívání k nim sedne.

post-673-020777800 1297416264.jpg

post-673-049478900 1297416273.jpg

post-673-024729100 1297416282.jpg

Odesláno

ja mam zakldne G2900F-1ver

nosim ich len na sport pripadne outdoorove aktivity a zatial som spokojny, aj ked ma laka vymenit ich za suunto core all black, ale to uz je ina kategoria.....

post-8724-046637900 1297416593.jpg

Odesláno (upraveno)

Ja před loňským létem neodolal a koupil jsem si tuhle uchylárnu:-) Ale kvůli dvojitýmu strapu jsou fakt jen na léto, protože hodinky nejdou strčit pod bundu a ani pořádně protáhnout rukávem mikiny :-( Ale nechat jsem je tam nemoh .:whistle:

Posted Image

Upraveno uživatelem zrno
Odesláno

EDIT: t2: Nechybi jim tam to spojeni modul - dynko? Byva to takova ta pruzinka...

z modulu vede takovej přihnutej plíšek na víčko a ten tam je.

Odesláno

JJ zejtra večer budu zpět v praze tak to blejsknu. Ja jak mam malou ruku tak je to fakt mega naramek a na tom mrňavý hodinky. 4ouhá to nad rukou tak 2,5 - 3 cm

Odesláno (upraveno)

jj taky mam tenke zapesti, a jedny hodinky s timto naramkem. Mne slo spis o realne foto tech hodinek, ale klidne mi to blejskni i na ruce.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Diky, vypadaj dobre, az stribrne v odrazu. No ja mam 16cm a nejradeji nosim Frogmany, ty jsou jeste o kus vetsi :D Mne to teda vubec nevadi.

Odesláno

Ty jo, to je děsně nepraktické. Nedokážu si ani představit tohle narvat pod mikinu, ale tohle se ještě dá. Jeden člen z WUS dal na tenhle typ pásku G7900,tak sem hodím ono foto.

post-11518-069180900 1297628902.jpg

Odesláno

Ty jo, to je děsně nepraktické. Nedokážu si ani představit tohle narvat pod mikinu, ale tohle se ještě dá. Jeden člen z WUS dal na tenhle typ pásku G7900,tak sem hodím ono foto.

tak toto už je spíše funny :D :D

Návštěvník G-Shock
Odesláno

no to teda.

navíc to má na ruce nějaký malý dítě..

To bude chlap :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...