Jump to content

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Recommended Posts

Tak tohle je na mě moc, to už bych nosit nemoh. Na léto se chystam na tyhle GA100 -1A1 ty jsou ještě unositelný :-)

jj ty jsou moc pěkný,proto je mám samo taky :D,ale opravdu tahle stealth verze je opravdu povedená :thumbsup_anim:

• 2 weeks later...

Zdravím všechny, jsem tu novej, tak se pochlubím svýma G-Schock GA-100 (pokud se teda načte fotka)...Plánuju obohatit své GA-100 o Casio GW 9200 nebo Casio PRG 40 (vím,to už nejsou G-Shock),

ale nemohu se za boha rozhodnout .....

post-15196-044328700 1298584542.jpg

Edited by Badunclsam

Ty moje jsou jednou věcí neobvyklé. Koupil jsem je od Spajdyho - a on si jakožto silný kuřák kouří i doma a dle toho mají hodinky takové Posted Imagearoma. Zatím se mi to z toho nepodařilo dostat a to se s nimi minimálně jednou týdně koupu a drhnu je kartáčkem, asi 10x jsem je nechal louhovat v horké vodě v umyvadle s čistícím prostředkem, dvakrát jsem je povařil na plotně ve vodě s čistícím prostředkem a furt nic :D

Nemáte někdo tip jak to z toho dostat? Posted Image

Ty moje jsou jednou věcí neobvyklé. Koupil jsem je od Spajdyho - a on si jakožto silný kuřák kouří i doma a dle toho mají hodinky takové Posted Imagearoma. Zatím se mi to z toho nepodařilo dostat a to se s nimi minimálně jednou týdně koupu a drhnu je kartáčkem, asi 10x jsem je nechal louhovat v horké vodě v umyvadle s čistícím prostředkem, dvakrát jsem je povařil na plotně ve vodě s čistícím prostředkem a furt nic :D

Nemáte někdo tip jak to z toho dostat? Posted Image

cetl jsem nejake navody na WUS, davali je v papirovem sacku do jedle sody nebo je natreli necim mentolovym (zubni pasta, ustni voda...) na prerazeni zapachu. Zkusil bych tu pastu, nemelo by to tomu nic udelat a zbavis se i plaku :-)