spineshank Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Tak tohle je na mě moc, to už bych nosit nemoh. Na léto se chystam na tyhle GA100 -1A1 ty jsou ještě unositelný :-) jj ty jsou moc pěkný,proto je mám samo taky ,ale opravdu tahle stealth verze je opravdu povedená Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrno Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Jo je jedina co se mi libi, ty zbylý jsou divnej přeplesk. No nic asi je zakoupím než se mi to rozleží :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badunclsam Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 (edited) Zdravím všechny, jsem tu novej, tak se pochlubím svýma G-Schock GA-100 (pokud se teda načte fotka)...Plánuju obohatit své GA-100 o Casio GW 9200 nebo Casio PRG 40 (vím,to už nejsou G-Shock), ale nemohu se za boha rozhodnout ..... Edited February 24, 2011 by Badunclsam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boofish Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Taky se přidám svou trochou Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAscA Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 No ty jedes! Jeste par a budes jich mit vice nez ja; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac1 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Klasika.. Edited February 27, 2011 by lac1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boofish Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 No ty jedes! Jeste par a budes jich mit vice nez ja; No to díky kvalitním dodavatelům Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boofish Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Klasika.. S tím Multibandem jsou COOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac1 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 S tím Multibandem jsou COOL Chcelo by to GW-5000-J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boofish Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Ty jsou ale pěkně mastný Já bych chtěl GW-3000BB-1AJF Edited February 27, 2011 by Boofish Link to comment Share on other sites More sharing options...
t2 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Chcelo by to GW-5000-J To jsem neměl vidět.....teď je chci....ach jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boofish Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 To jsem neměl vidět.....teď je chci....ach jo Jo, jo je to nakažlivý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martz Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Moje GW5525A, seznamte se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boofish Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Blahopřeji, tyhle k 25.výročí jsou fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boofish Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Taky bych jedny bral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dantechno Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) Ja je mel. Pak me omrzely... Nevim jake dal zkusit. Edited March 2, 2011 by Dantechno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martz Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ty moje jsou jednou věcí neobvyklé. Koupil jsem je od Spajdyho - a on si jakožto silný kuřák kouří i doma a dle toho mají hodinky takové aroma. Zatím se mi to z toho nepodařilo dostat a to se s nimi minimálně jednou týdně koupu a drhnu je kartáčkem, asi 10x jsem je nechal louhovat v horké vodě v umyvadle s čistícím prostředkem, dvakrát jsem je povařil na plotně ve vodě s čistícím prostředkem a furt nic Nemáte někdo tip jak to z toho dostat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAscA Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Tak to jsou ty puvodne moje. Spajdu je znicil, kazisvet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drexxy Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ty moje jsou jednou věcí neobvyklé. Koupil jsem je od Spajdyho - a on si jakožto silný kuřák kouří i doma a dle toho mají hodinky takové aroma. Zatím se mi to z toho nepodařilo dostat a to se s nimi minimálně jednou týdně koupu a drhnu je kartáčkem, asi 10x jsem je nechal louhovat v horké vodě v umyvadle s čistícím prostředkem, dvakrát jsem je povařil na plotně ve vodě s čistícím prostředkem a furt nic Nemáte někdo tip jak to z toho dostat? cetl jsem nejake navody na WUS, davali je v papirovem sacku do jedle sody nebo je natreli necim mentolovym (zubni pasta, ustni voda...) na prerazeni zapachu. Zkusil bych tu pastu, nemelo by to tomu nic udelat a zbavis se i plaku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Nemáte někdo tip jak to z toho dostat? to se časem poddá. ten gumoplast je schopen přijímat a absorbovat různý věci. nebo kdybys je náhodou chtěl prodat, tak se hlásím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts