lub Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Prodám zánovní casia DW-291H-9, koupené u nás letos v červnu. Specifikace tady. Povedený model masivnějších a pěkně vypadajících casio digi, s desetiletou baterkou a WR200, sklo minerál, super přístupný velký tlačítka, pohodlný na ruce. Takový moderní nástupce kultovních DW290. Modul je funkčně shodný s géčky GD-100 atp. Hodinky parkrát na ruce, avšak podařilo se mi je škrábnout vedle pravého horního tlačítka, viz foto, jinak bez známek nošení. Prodávám, protože mi víc vyhovuje jednodušší modul DW290/5600, který mám ve více hodinkách a stejně to neunosím. Prodat vyloženě nepotřebuju, ale nechci to zase doma hromadit. Cena 1100,- včetně zásilkovny i na Slovensko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted August 26, 2021 Author Report Share Posted August 26, 2021 stále aktuální. srovnání s dědečkama DW290 - větší, hezčí a daleko lepší displej: nová cena 1050,- vč. zásilkovny i Slovensko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted September 1, 2021 Author Report Share Posted September 1, 2021 stále platí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lub Posted December 15, 2021 Author Report Share Posted December 15, 2021 nová cena 850,- vč. zásilkovny i Slovensko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts