Přejít na obsah

Squale 1521


Doporučené příspěvky

Čau, já měl oboje a jak píše kolega, pískovaný pouzdro sice působí tak nějak víc "tool" a má to určitě něco do sebe, ale ve finále je na něm každej otěr vidět víc a jde to případně hůř řešit. Leštěný pouzdro je naopak celoleštěný, nemá žádný přechody brusu a lesku, takže se dá případně přeleštil úplně snadno. Sečteno, podtrženo, já bych volil leštěný a osobně se mi nakonec asi i víc líbí, ale to je věc subjektivní. Buď chceš víc leštěnky, nebo tooly. Každopádně ani v jednom případě za mě neuděláš chybu. Jsou to super hodinky a já ti je můžu jedině doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem modré v leštěném pouzdře. A určitě bych do leštěného pouzdra šel znovu.
Pro mě má jednu velice podstatnou výhodu a to v lesklém orámování (chapter ring) okolo ciferníku. Odráží se od  něj sluneční paprsky na ciferník, na kterém pak krásně vynikne struktura. To s matným orámováním nemáš :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lestene. Jednoznacne. Jinak nez Atmosy bych si priplatil tech par korun a sel do Maticu. To uz jsou poradny kladiva, sice 44mm, ale pouzdro Breitling. Mam je v Dark blue na meshi a jsou bomba! Ten klenuty safir je opravdu uplna pecka. 

C77B95EE-55BC-4F6C-9D0D-D9408590F55E.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem sem hodit úplně stejný dotaz, ale vidím, že má někdo stejný "problém"jako já Taky řeším, jestli leštěné nebo blasted. Subjektivně se mi víc líbí matný ciferník u blasted než sunburst, ale trochu se bojím toho zmíněného poškrábání bez možnosti snadné opravy. Jak jsou ty blasted náchylné na oděrky a škrábance oproti leštěnému pouzdru? Je to stejné nebo je ten povrch trochu odolnější proti otěru, případně jestli to na nich jde vidět míň než na leštěnkách?

Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pískované pouzdro je více tool, leštěnkama budeš v lese oslňovat divočáky. Pokud zacházíš s hodinkama slušně, vydrží ti pěkné, i když budou mít sem tam šrám, to je přirozený proces stárnutí. 

Kup si, co se líbí tobě, já mám nejraději kombinaci kartáčovaného povrchu a leštěných hran, ale třeba Bulovy Lunar Pilot jsem si vzal celoleštěné, to pískované pouzdro mě moc nezaujalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...