Přejít na obsah

Citizen NJ0121-89L


Spongebob

Doporučené příspěvky

Kluci objevil jsem právě tenhle model od Citizenu a asi je potřebuju 🤭

Nejdřív jsem pár dní vybiral s klasických Promasteru buď 80ky nebo 151 kvuli většií velikosti. Trošku mi u nich ale vadil ten solar se skákající sekundovkou.

Pak jsem při brouzdání narazil na obrázek těhto v modré variantě:

https://sg.citizenwatch.online/NJ0121-89L

A bylo jasno.

Dotaz zní: co na ně říkáte? kde je mám prosím nejlépe zakoupit? Našel jsem jak Ebay (který nemám, musel bych někoho poprosit) ale nevím kdy by to přišlo atd.

Pak jsem našel dva autorizované prodejce na Chrono24 myslim ze Singapuru. Z Chrono jsem zatím spokojenej co se týče rychlosti. Pak nevím jestli nějaký clo apod. Někdy jsem tu i četl že se vyplatí připlatit za rychlé doručení že se to pak všemu vyhne.. 

 

 

151547077-3878536332207986-6796670807308955935-o.jpg

dfde8e8327fa374d7514bf0aa92b252c.png

Upraveno uživatelem Spongebob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodejce uvádí že maj safír:

https://www.chrono24.cz/citizen/citizen-promaster-blue-dial-automatic-nj0121-89l-mens-watch--id19635780.htm

Našel jsem jinde i minerál..tak to je z otazníkem.

Dodání max měsíc je ok! Myslíte že by se platilo něco dál? Clo apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na ně taky právě koukám. Dívám se po něčem do 5 tis., co vezmu na akci, na dovolenou, kamkoliv, a nebudu mít strach z nějakého šrámu. Naopak, čemu ty šrámy dodají punc tool hodinek ;-). Nejsem znalec, ale nevím, proč by 8210 kalibr měl být pro tyto účely pro mě odrazující. Vodotěsnost úplně v pohodě. Sklo stopro safír nebude. V této cenovce by to byla rarita a já všude v popisech viděl jen minerál. Kdybych už neměl klasiku Promaster, šel bych do nich. Ale chci zase trochu jiné a toto by mohla být varianta. Seiko 5 teď má dost vroubků, co se zpracování týče a opravdu, ač fanda Seiko, další nákupy mě odrazují. No a další možnost jsou Orienty (Mako, Ray, Ray Raven) - v sekci Orient vše velmi vychvalované... No je to krása, mít na výběr, užívám si to 😀.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak to přesně řeším i já! Nějaký tooly do 5ky.. tak můžeš dávat echo co jsi objevil :)

přišly mi lepší za podobnej peníz v automatu než ty 101 baterky s gumou co prý stoji za prd :(

Zase klasickej design a koupíš bez problému v ČR..mám podmínku že musí mít mezi stěžejkama 22mm abych mohl používat bato strapy ze stávajících toolů.

To myslIm ty 101čky maj 20mm ale to bych kecal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem teda bohužel teď uvíznul v mechanice, takže po ničem jiném nekoukám. V baterkách už nejaké toolky mám. Když je ale nějaká dovolená nebo akce a nějak se dostaneme k povídání o hodinkách, vždycky mě mrzí, že básním o mechanice a přitom mám na ruce baterky 😉. To se pak ta osvěta dělá blbě 😀.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mě Citizen má dobrý poměr cena výkon a rozumné zpracování právě u těch levnějších modelů. Víceméně nevidím důvod do nich nejít. Ekodrajvy jsou asi v pohodě, u mechanik se dívám na strojky a dávám nějaké priority, jestli mi bude/nebude vadit třeba jejich řada 82xx, nebo jestli bych raději něco lepšího vzhledem k povaze hodinek.

V každém případě si musí člověk nákup nějak zdůvodnit. Potom třeba u těch relativně dražších ekodrajvů, tam si člověk řekne, že za ty peníze by třeba mohl mít už i zajímavé mechaniky klidně od někoho jiného. Nojo, ale když původní představa byla tohle a tohle a ještě s rádiem...

A rychlé doručení rozhodně neznamená vyhnout se výpalnému... a na konec je nejdůležitější finální vlastní pocit. Můžeš mít rohlík na hubě z nějakých nízkonákladovek a můžou tě zklamat raky za desítky tisíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty modrásky vypadají dobře.
Já nedávno objednával z Amazonu. Šlo to myslím z US přes Holandsko a dovezlo mi to u nás PPL až k baráku.
A ještě o týden dřív. Původně to bylo na měsíc dodejka. Byl to Protrek do hor, který už maj zbytky kusů jen Amazon nebo eBay.
Co se týče cla, kdo ví, ty moje dorazili klasicky, neřešil jsem nic extra.
Toho timestore.cz bych se taky nebál. Maj tam super ceny a je to hned.
Já už mám od nich pár hodinek, 3x Promaster, 1x Nighthawk.
U těch Solarů (Eco-Drive) se mi od nich stalo, že vteřinovka šla ob 2 sekundy. Asi byli dýl zavřený, ale na slunci se to hned dobylo, plus sem udělal i reset.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...