Přejít na obsah

Bvlgary hodinky originál nebo fake?


aschmet

Doporučené příspěvky

před 19 minutami, rado74 napsal:

https://www.chrono24.com/bulgari/bulgari-bulgari-bb-26-gld-18k-yellow-gold-quartz-ladies-watch--id20304798.htm

čo riešiť stačí vizuálne porovnať, a keď skúška u zlatníka tak do zlatého púzdra treba poriadne zarezať pílnikom aj za cenu drobného poškodenia lebo niektoré fake produkty majú nanesenú dosť silnú vrstvu zlata a pri skúške na kameni sa to nedá zistiť

 

Těch rozdílů je tam mnohem více, než je vidět na těch fotkách z Chrono24, např. broušení dýnka má být soustředné, dýnko má mít zobáček na otevření, nápisy na dýnku ho určitě nesmí promáčknout - tady to vypadá na neoriginální dýnko, do kterého někdo vyrazil původní nápisy. Korunka je na 100% neoriginální, originál je hladký leštěný váleček bez signování nebo ozdob kameny apod.. Zlatá spona na řemínku je puncovaná, tady to není vidět. Nožky by na pouzdro měly navazovat kolmo bez jakýchkoliv náběžných hran nebo oblin... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja som len hodinkový nadšenec a nie odborník, takže priznávam sa, že viem o tom prd, no možno mi tu niekto v tejto oblasti vzdelanejší objasní, načo je punc z vnútornej strany "dýnka".

Inak ak ten superbohatý známy s najdrahšími hodinkami za 600 000 (EUR? CZK?) povedal, že je to na 100% origo, rád by som videl, za čo on dal 600 litrov 😮

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@aschmet Viac ako certifikát by ma zaujímal ten "hodinár" ... " Nedalo mě to byla jsem dneska u hodináře který na mojí žádost otevřel dýnko hodinek o fake se evidentně nejedná jelikož na spodní straně dýnka je punc 18k . Mám si nechat udělat odhad ceny na hodinky a nechat vystavit certifikát u jisté hodinářské firmy která se tímto zabývá ať znám hodnotu zejména kvůli černému kamenu který je v korunce. Může to být cokoliv že? Nějakou částku budu muset investovat za odhad firma která se tímto zabývá dokonce prý zjistí přesný typ hodinek, rok výroby zaplatím 1700 Kč až 2500 Kč jelikož budou muset prý celé hodinky rozebrat a znovu sestavit asi kvůli výrobním číslům nebo nevím proč."

Môžete mi prezradiť, kde sa dá nájsť taký odborník? (vopred ďakujem za info)

Celé hodinky rozobrať a potom zostaviť? Baterkáče??? Inak pri tak skvelej kúpe za zanedbatelnú cenu, kde o pravosti nie je pochýb je načo dobré robiť odhad ceny? Je to puncované zlato a drahokam na korunke - čo viac potrebuje majiteľ takýchto raritných hodiniek vedieť? Ja pri mojich hodinkách síce punc zvnútra dýnka nemám, dokonca ani drahokam na korunke, no užívam si ich bez ohľadu na to, akú by mi niekto odhadol cenu 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, aschmet napsal:

Všem děkuji za vyjádření,
Vůbec nechápu reakce? Za prvé v hodinářství jsem opravdu s hodinkami byla a zrovna náš hodinář je skutečně takový pokud se mu hodinky nelíbí originalitou opravdu je vůbec opravit nebo vložit baterii. Za druhé vyučenou zlatnici má moje přítelkyně v zaměstnání je to už stará madam která si přivydělává v jiném oboru jako důchodkyně troufám si říct není na havu a vyzná se velmi dobře za roky praxe. Za třetí můj kolega je opravdu sběratel hodinek mimochodem hodně bohatý člověk kterému vydělávají firmy S.R.O právě tento člověk vlastní opravdu hodně velkou sbírku luxusních hodinek všech možných značek. Hodinky má jako investiční prý se mu to vyplatí více než ukládat peníze do banky kde by prodělal vzhledem k tomu počítá s tím bude euro. Jeho nejdražší hodinky jsou v hodnotě 600 tisíc tohle jenom na vysvětlenou. Vůbec nechápu z jakého důvodu tady rýpete jenom proto člověk se slušně zeptá? Rýpete přitom vůbec nevíte ani proč.
Každopádně děkuji za názornou ukázku internetových trotlů. Nedalo mě to byla jsem dneska u hodináře který na mojí žádost otevřel dýnko hodinek o fake se evidentně nejedná jelikož na spodní straně dýnka je punc 18k . Mám si nechat udělat odhad ceny na hodinky a nechat vystavit certifikát u jisté hodinářské firmy která se tímto zabývá ať znám hodnotu zejména kvůli černému kamenu který je v korunce. Může to být cokoliv že? Nějakou částku budu muset investovat za odhad firma která se tímto zabývá dokonce prý zjistí přesný typ hodinek, rok výroby zaplatím 1700 Kč až 2500 Kč jelikož budou muset prý celé hodinky rozebrat a znovu sestavit asi kvůli výrobním číslům nebo nevím proč. Každopádně děkuji všem za úplně perfektní znalost jde vidět větší odborníci než jste tady neejí...

Tak. My tady ubližujeme paní, která není odbornice a slušně se zeptala.  A my jsme se tady na ni sesypali, trotlové nevychovaní.
Ale její karma taky už trochu podtéká, vždyť 
"nedávno za symbolickou cenu která vůbec nestojí za řeč koupila tyhle hodinky od prodejkyně která se vůbec nevyzná v hodinkách"
- tedy využila prodejkyniny neznalosti a získala vysoce hodnotné hodinky za pár stovek.

No teda. To by hodná holka neudělala ;o)

 

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, gunman napsal:

Tak každej by chtěl jednou v životě na blešáku koupit za třistovky pravý Rolex, o kterejch si prodejce myslel, že jsou to bezcenný fejky z Turecka.

 

Ale většina koupí bezcenný fejky z Turecka, o kterých prodejce tvrdí, že to jsou pravý Rolex 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, gunman napsal:

Tak každej by chtěl jednou v životě na blešáku koupit za třistovky pravý Rolex, o kterejch si prodejce myslel, že jsou to bezcenný fejky z Turecka.

 

 

před 23 minutami, Andrew napsal:

Ale většina koupí bezcenný fejky z Turecka, o kterých prodejce tvrdí, že to jsou pravý Rolex 😄

Amen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 9. 2021 v 12:59, gunman napsal:

Tak každej by chtěl jednou v životě na blešáku koupit za třistovky pravý Rolex, o kterejch si prodejce myslel, že jsou to bezcenný fejky z Turecka.

 

 

V 2. 9. 2021 v 15:18, xbraj19 napsal:

To se tady snad povedlo jenom jednomu :)

No jo - ale tehdy do těch zubožených archaických Datejustů za čitapade musel @Lamiczka vrazit další třicítku, aby nevypadaly jak fejk od Turka :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky na ty blešáky musíte prvně chodit :D Můj nákup je haluz, která se moc neopakuje a protože byl seklej strojek, chyběla korunka, ale líbil se mi tah, tak jsem ani já nechtěl věřit, že to je origo (jakože doufal jsem, ale až po pár minutách, hlavně jsem měl kocovinu jak zvon ten den ...)

 

Ale ať taky ukážeme drahé @aschmet, že jsme tu opravdoví gentlemani, kteří jsou ochotni pomoct dámě v nesnázích, tak bych si dovolil navrhnout jednu neškodnou dětskou hru "najdi 10 rozdílů" - fotka je vypůjčená z Chrono24 a jedná se o model Bulgari BB 26 GLD (vpravo), což dle označení na dýnku je identický model onoho pokladu (vlevo). Ostatně fotek stejného modelu je na netu dostatek a lze si zahrát stejnou hru i s ciferníkem ;)

obrazek.thumb.png.6e2490127a39ab8eb1679fae43fc5713.png

Kdo najde všechny, vyhraje zručeně originální full gold suby z noční směny a jako bonus jedno S.R.O zdarma, aby mu mohlo taky vydělávat a mohl si konečně koupit pořádný hodinky za 600 papírů a nezávidět.

Pokud slečna/paní rozdíl nevidí, doporučuju místo investice do ověření a návštěvy "firmy, která se na to specializuje" zamířit do nejbližší optiky a investovat do brýlí. Bohužel, to co by skutečně potřebovala v apapyce nekoupí.

Příště bych doporučoval psát s interpunkcí, tyhle emoční výlevy hodný mimibazaru je strašný louskat, i když tam by bohatej známej mohl někoho i dojmout a přesvědčit, že zmiňovaná není kus hovězího, ale vlastně VIPka na kterou se musí vopatrně.

A teď trochu seriozně:

Že je to jasný fejk tu padlo víc jak 10x a naprosto správně, místní osazenstvo je sice možná poněkud svérázné, ale na hrubý pytel hrubá záplata. Co řekl hodinář i zlatnice není důkaz pravosti (zvlášť když není jasné jaké je jejich background), i když chápu, že člověk chce do poslední vteřiny doufat, jak skvěle nakoupil. Navíc na tohle opravdu stačí 2 minuty na google a pokusit se dohledat nápisy z dýnka. Strojek v tom může být celkem kvalitní (rozumnějte myiota za stokorunu atd.), takže není důvod ho neopravit, ale hodinky jsou pořád fejk.

 

Vlastně si ale pořád myslím, že trolling is a art

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...