papun Posted January 3, 2023 Author Report Share Posted January 3, 2023 (edited) https://hodinkovna.cz/hodinky-timex-t80-tw2v41100 Pouzdro by snad mělo být mosazné. No a tady i s kovovým páskem. https://www.hodinky-365.cz/timex-t80-tw2r79300-x1212488 Edited January 3, 2023 by papun Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted January 3, 2023 Author Report Share Posted January 3, 2023 https://www.helveti.cz/casio-collection-vintage-a1000rcb-1er-rag-bone Pak jsem našel ještě toto, ale bohužel pvd a za jiné peníze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted May 1, 2023 Author Report Share Posted May 1, 2023 Trošku to oživíme... Toto jsou ty Adidas, teda tentokrát v podání opravdu Timex? Našel jsem to i jinde, ale je toho jaksi poskromnu. TW2V74200 https://cs.www.chriselli.com/tw2v74200-timex-lab-80-watch.html?norecom=true&nrocc=czk&nroci=CZ&gclid=CjwKCAjwxr2iBhBJEiwAdXECw1NqsU_gOH6Xs47kSMJYsqbNkKFtcZhPoQZ6AaZelBSwgJ9EcfLh0xoC21EQAvD_BwE# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted May 1, 2023 Report Share Posted May 1, 2023 (edited) Konečně u Timexu pochopili, kudy vede cesta! Myslím, že tohle přesvědčí i zdejší odpírače Adidasek Timexy mají trochu jiný tvar pouzdra. Uchycení tahu je integrované, kdežto Adidasky mají “nožičky”. fotka z webu prodejce a druhá srovnávací fotka z Watchuseek čekal jsem Timexy mnohem lepší než Adidas, ale nevím. Pouzdro se mi zdá ožužlanější a okýnko displeje i číslice menší. Posuďte sami Edited May 1, 2023 by Jerryl Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted May 2, 2023 Author Report Share Posted May 2, 2023 No na té produktové fotce to vypadá dobře. V reálu je to celé víc ozuzlane. Jo a ty ,, duhové " ty mají myslím ale mosazné pouzdro. Kdyby náhodou měl v plánu někdo objednávat někde z daleka, tak dejte vědět, možná bych se připojil, ale sám na tyto zahraničí obchody nemám koule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 Jako za komančů. Ale tydle rag & bone mají safír sklíčko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted June 11, 2023 Author Report Share Posted June 11, 2023 Na toto jsem se díval, cena vyšší, ale hlavně mě štvalo, že to není v obyč oceli, ale jenom nějaké pvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 před 22 minutami, papun napsal: Na toto jsem se díval, cena vyšší, ale hlavně mě štvalo, že to není v obyč oceli, ale jenom nějaké pvd. Ono to ani není pvd, jmenuje se to trošku jinak, na webu Helveti u tohoto produktu je odkaz na blog a článek o něch. Nebojím se toho, že by se to sloupalo, to bych musel s tím hodně jebat, vždyť se to taví. Já dělal s pvd hodinkama v betonarce a byly ok, kámoš se pak s nemá vyjebal na babetě - ruka dojebana jak cyp, ale pvd hodinky z Be Wooden ok. Tydle Casio jsou cool, safír glas, a nápisy rag and bone a Casio jsou aplikovány, nikoli vytištěný. Dizajnove to je krása, mají strukturou na pouzdře, paráda. Automatický kalendář. Cena 6,5 K, ale kvalita zůstala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted June 11, 2023 Author Report Share Posted June 11, 2023 Nejde ani o loupání, tak jsem to nemyslel. Já spíš nechi nosit nějaké zabarvené kovy. prostě hezká čistá ocelová barva - lesk či mat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 Jj, čistý kov je pěkný. Mohli nechat aspoň řemen čistý, ale mi to nevadí, řemen se dá čistý koupit kdykoliv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t2 Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 Při této ceně je pro mě neakceptovatelné: - WR. Tady bych čekal 200M - modul. To mi hlava nebere, proč do toho rvou to nejlevnější co mají - dýnko. Mělo by být šroubovací Ale nechci jen kazit radost z pěkných hodinek. Líbí se mi : - safír, no konečně! Toto trvalo, než se v Casiu rozhoupali - design - chuť nabídnout pořádné materiály i pro digi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 (edited) Safír byl jeden z hlavních důvodů, proč sem si digi hodinky ( nikoli Hamilton psr, které mám pořád v plánu si pořídit ) Casio pořídil. Na stranu druhou s tím safírem asi nasrali dost Casio fans, kteří podobné Casia mají, za větší lowe a s minerálem. Mě by to teda nasralo. Edited June 11, 2023 by ladvach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 Já se hlavně divím, proč do této vyšší třídy Casio aspoň nedalo 4 čudlíkový modul. 3 čudle jsou takový nevyvážený. A dvojnásobná cena jenom za safír a lehký tuning? Ne, že by byly ošklivý, ale nevim, nevim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted June 11, 2023 Report Share Posted June 11, 2023 (edited) No, ta jejich politika je zvláštní. Mají milión modelů a liší se jen mnohdy maličkostmi. Kdysi to tak dělala s mobilama Nokia. Ne že bych jim předpovídal konec, ale tak mě to napadlo. A tři čudlíky? Asi jim to v souvislosti s tou firmou Rag And Bone nesedělo. Třeba se jim to tam nelíbilo ( 4 tlačítka ) a chtěli se nějak odlišit... Edited June 11, 2023 by ladvach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisky Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Hmmm...pasoval by do nich nejaký lepší modul. Inak veľmi pekne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted June 13, 2023 Report Share Posted June 13, 2023 Už jste někdo pořídil ty ocelové Timexy t80? Mám na ně políčeno, ale s Addidaskama v záloze není kam spěchat. Konečně nějaký video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted July 14, 2023 Report Share Posted July 14, 2023 R&B černá verze má dle mého názoru lépe čitelnější displej, než ta šedá. Právě jsem je převzal. Krása. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted August 22, 2023 Report Share Posted August 22, 2023 A klasika do třetice. Celokovové, nebýt min. sklíčka, byly by perfektní. Jinak super čitelnost na slunci. Obě verze Rag & Bone, které mám nemají tak super čitelnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladvach Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 Jsou tak pěkné, že jsem chtěl, aby byly ještě pěknější. Vzal jsem řemínek z Rag And Bone a nasadil jej na moje stříbrné Casio. Výsledek? Podle mě prostě nádhera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chilliluk Posted September 18, 2023 Report Share Posted September 18, 2023 Přijde mi, že jak Casio, tak i Timex, sice konečně udělají pořádné pouzdro, ale dají do toho úplně základní modul a velice nízkou WR. Proč? Vždyť by tam mohl být modul s odpočtem a WR alespoň 100M a bylo by to úplně jinde. To musí dělat schválně, aby si nechali něco v rukávu jako vylepšení pro příště. Samozřejmě jen opakuju to, co už tady padlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts