Jump to content

Casio - digitálky vintage ,,kovové" - které?

papun

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak jsou doma a řekl bych, že mají přesně všechno to, co od nich my staromilci očekáváme. A navíc jsou neskutečně kvalitně zpracované. Takže jsme se konečně dočkali :D Tady fakt není co vytknout:

IMG20220727120359.jpg.9bada38054947613b7f32fa7c54f4f59.jpg

Edited by siwi

S čitelností není vůbec žáden problém. Jsou to perfektní digi.

Nemám rád baterkové hodinky. Ohledně požadavků na funkce a zpracování jsem přímo hnidopich a puntičkář, ale těmhle Adidaskám nemám vážně co vytknout.

2 měsíce jsou na ruce a to ti povídám, že mám na nošení mnohem zvučnější kousky. 

Prostě mi nějak sedly

Původně jsem měl políčeno na nějaký vintage Casia Marlin apod, ale za ty ceny a ještě dodrbaný, to jsem nepřekousl.

Za kolik jsou v Polsku, nevím. Já je bral na eObuv za 2 124 Kč. 

Jinak řešit u digitálek značku je podle mě mimo. Už v dobách jejich největší slávy byla naprosto běžná praxe, si na ně u výrobců nechával tisknout svoji značku kde kdo :) Konec konců... Digitální Primky neměly z Primu vůbec nic. A o kvalitu tohohle exempláře obavu mít nemusíme, když víme, že za ním stojí Timex.

Za mě velký dobrý.

To bys musel v Polsku vychytat nějakou slevu, mě se povedlo, ale jinak Čr. 2124 je velmi slušná cena.

Ještě musím vyzdvihnout, že stopky přejdou po hodině z přesnosti měření na setiny do měření po vteřinách a jedou dál. Ne jako Casio F91, které začnou od nuly.

A taky funkce timer na vaření vajíček.

Jsou to hustý hodinky, který bych si klidně koupil znova.

Edited by Jerryl

Ty jsou moc pěkný,

zvažoval jsem je také,

ale dospěl jsem k tomu, že analogový ukazatel mi tam spíš zavazí, než aby to něčemu prospělo a na samotné digitální zobrazení času je tam jeden úzkej řádek dole.

V 27. 7. 2022 v 22:53, Kristian.nov napsal:

Chlapi já vám nevim... Mě teda daleko víc berou v oceli tyhle... Taky Timex, taky pipaj každou hodinu, taky maj všechny ty fyčury. Je to větší retro, vypadají skvěle a je s nima spousty zábavy...

Vím o nich. Ale o tomhle způsobu zobrazení času jsem coby kluk nikdy nesnil.