Přejít na obsah

UPGRADE září 2021


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj,
je to nová funkcionalita "Odměna za doporučení", ale IPS tam má sekvenční id uživatele, takže je to očividně využívané (zneužívané) spammery (možná že "doporučený" uživatel působí na antispam důvěryhodněji).
Takže jsem tu funkci právě vypnul.
Takhle to vypadalo:

referal.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Není to nic zásadního, ale ta oblast avataru mi nepříjde vyřešená uplně šťastně.

1) Počet příspěvků bych raději viděl nezaorkouhlený. Vím o tom, že několik členů (včetně mě) má tendenci věnovat příspěvkům s kulatým číslem pořadí zvláštní důležitost. Něco ve smyslu: "teď budu dávát desetitisící příspěvek, tak si dám záležet". Tím, že to není na první pohled vidět a musí se do profilu nebo najíždět myší, se to myslím zbytečně komplikuje. 

2) Skupinu "Členové_50" je teda podle mě úplně zbytečné ukazovat. Místo toho by se dal vymyslet status, který něco znamená...třeba podle počtu příspěvků nebo délky registrace případně obojího. Nováček, stálý člen, závislák, megazávislák...prostě něco v tom smyslu - zároveň by to nahradilo ten popisek mezi avatarem a nickem, který tam dřív byl. Plus by se třeba dalo podle barvy toho statusu poznat, jestli má daný člen právo vytvářet inzeráty.

3) Ikona moderátora v avataru je super nápad!

Jsou to drobnosti...klidně to nechte jak to je :-D.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím, nedaří se mi přihlásit z desktopového Safari v kanclu (cookies povolené, bez adblocku, cache promazané, na stejné verzi mi to na noťasu a na stejné přípojce jede), IPS mi vrací kód chyby 2S119/1. Je na to nějaký tip? Dle stížností v Google to vypadá na chronickou botu už od roku 2016…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není zač Grimpo - přihlásit se samozřejmě umím, ale v kanclu to s přítomností nepřeháním, krypticky reportovaná chyba je softwarová ostuda script kiddies z IPB a připomínka tady nevisí kvůli Tobě, ale kvůli ostatním které by tatáž matoucí hláška mohla potkat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Určite sa to tu spomenulo, ale keďže už tak často sem nechodím, zistil som až nedávno, že v offline móde, ak kliknete na zobrazenie posledného príspevku, zobrazí sa ten vôbec prvý. Nevšimol som si toho a niekedy nevychádzal z údivu, aké dotazy tam sú, bože ako sa objavuje Amerika a pod, ale nakoniec ten blbec som ja😃

Ak ste prihlásený tak to samozrejme funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...