Přejít na obsah

Sháním Zubař Praha


Doporučené příspěvky

Zdar pánové,
 
Vždy mi tu bylo dobře poradíno, tak to zkusím i teď. Jak to máte se zubařem v Praze? Já jsem samozřejmě náplava (žiju v Praze asi 12 let) a měl jsem zubaře v rodném městě, ale už mi jde do důchodu. Žena už je v Praze v zubní klinice, ale jsou věci, co mě vysloveně sejří, jako když vás bolí zub, tak ne že jako téměř každý mimopražský zubař máte první hodinu ráno na urgentní případy, tady vás objednaji za týden až dva a přesto za “emergency příjem” platíte 3500 Kč navíc. Je mi jasný, že dobrý zubař nebude matka Tereza, ale máte někde dobrou zkušenost a maji tam dobře vybavenou ordinaci a berou nové pacienty? Předem díky a klidně ať se to tu rozjede. Ptal jsem se ve firmě a rodilý Pražáci ( tři ze tři) dojíždějí za zubařem mimo Prahu , což mě dostalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že neporadím, ale na téma zubař mám z poslední doby několik postřehů:

- bráchovi se možná před třema lety "jeho" zubař odstěhoval (nijak dramaticky daleko, ale už není ve vsi kde byl, jen cca 20km odtamtud). Tak ho pustil a od tý doby marně hledá. Spíš na to teda prdí, ale jsem zvědavej co bude dělat, když by ho začal bolet zub... Že je vůl jsem mu říkal už několikrát, ale marně :)

- exkolegyně z mý expráce už před lety dojížděla k osvědčený a velmi oblíbený zubařce z Hradce Králové do Brna (kterou si tam našla za dob studií)

- a já si říkám (když tohle všechno slyším / čtu a teď píšu), jaký mám štěstí, že mám zubaře cca stejně starýho jako já, nikdy mně nic nenutil, neposílá mě na zbytečný výplachy huby (rozuměj "dentální hygienu"), placený věci nabídne s neplacenou alternativou a ať se rozhodnu, atd... Samozřejmě nový pacoše už nebere :)

Tedy bych na Tvém místě hledal kdekoliv a budeš-li i jen trochu spokojenej, nekoukej vůbec na to kam za ním budeš dojíždět, ber ho a drž se ho ;)

Upraveno uživatelem Radik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem bydlel na Žižkově, tak nějak náhodou jsem narazil na http://www.komfortdental.cz/ - první dojem nic moc, starý recenze děsívý, ale tenkrát se mě tam chytl mladej doktor a byl fakt dobrej, pak odešel a měl jsem starýho (myslím p. Moskala) a to bylo dost děsivý...na třetí pokus jsem tam šel ke Kamile Bartoňový a od tý doby už jen k ní, velmi pečlivá a sympatická. Chodím k ní i když už bydlím na druhý straně města, manželka taky a myslím že i další členové rodiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...