Kalifx Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 (upraveno) Jeden snímeček s nasvícením. Já ty Breitlingy prostě miluju ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. května 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 ... a Breitling... Pekne, jeste by to chtelo origo cepici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Parada Martine, super fotky, ty z 4.5. mi uplne unikly Ut, nebo st bysme mohli dat to kafe, vcera jsem zapomnel zavolat, ozvu se v utery a domluvime se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Pekne, jeste by to chtelo origo cepici No jo, tahle je od nějakýho šizuňka z Asie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Tedy moc si nedovedu představit, jak by to mohlo být příště lepší. Tématické fota s Astonem jsou perfektní, a tyhle omegy jsou absolutní špička ze "současných" seamasterů pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Parada Martine, super fotky, ty z 4.5. mi uplne unikly Ut, nebo st bysme mohli dat to kafe, vcera jsem zapomnel zavolat, ozvu se v utery a domluvime se Určitě Michale, přesněji se domluvíme v to úterý. Jedna moje podřízená/grafička je na dovolený v Řecku, takže mám moc práce. Makám i za ni. Ale snad mně to někde na Smíchově na kafe vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 (upraveno) Tedy moc si nedovedu představit, jak by to mohlo být příště lepší. Tématické fota s Astonem jsou perfektní, a tyhle omegy jsou absolutní špička ze "současných" seamasterů pro. Právě, že po těch náladovkách s Vanquishem jsou ty další fotky už z SX10 IS a bohužel na tom šumu a prokreslení je to znát. Takže teďka přece je pokorně koupím tu zrcadlovku a uvidíme co dál... Upraveno 16. května 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 a černobílá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 (upraveno) to je velmi podarene... No jo kibi, jenže to jsem "dopek" ve Fotošopu Původní fotka je tahle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. května 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 (upraveno) to je fuk, hlavne ze se oko namlsa Kdyz neni technika ci oko tak proc to v PS nezachranit. O zlate trenky se tu nehraje ne ? A tohle je rozhodne povedene. edit: Klidne bych byl pro vlakno kde by byla vzdy puvodni fotka a pak ta "bulvarni" Upraveno 17. května 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Jedna odpolední... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... a jedna letní "pop artová". Už mě nebaví to navitimerovsko-přirozený prostředí - temný, důstojný pozadí se seriózním fontem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 dvě rychlovky...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 kalifx hezky. koukam, ze se v praci nudis. pri nakym tendru doporucim aby bylo na fakture "- chronomag fee" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 kalifx hezky. koukam, ze se v praci nudis. pri nakym tendru doporucim aby bylo na fakture "- chronomag fee" No čéče si to uhád, nějakej tendřík je na každopádně obzoru. Takže sbírám síly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 a ještě nějaký ze včerejška... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 a ještě nějaký ze včerejška... Ta posledni je paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 foto PRIMáckýho kalibru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Cvaknul jsem Autávie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 super fotky, myslíš, že by si mohl vzít s sebou na sraz (v případě že půjdeš ) omegy seamastery, je to jedna z věcí, co mě do budoucna láká a v krámě se mi nechce moc otravovat, když vim, že há he tam pravědpdobně nekoupim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 foto PRIMáckýho kalibru... Ten "modrej fantóm" je dobrej. A pak ty brajtle na větráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se