Přejít na obsah

3 snímky na hodinkovnici

Kalifx

Doporučené příspěvky

super fotky, myslíš, že by si mohl vzít s sebou na sraz (v případě že půjdeš :)) omegy seamastery, je to jedna z věcí, co mě do budoucna láká a v krámě se mi nechce moc otravovat, když vim, že há he tam pravědpdobně nekoupim ...

Hele to už asi nepůjde... Před časem je koupil místní člen lib...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jedna ve větším výřezu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

... a jeden slavnej "nosič" - Derek Bell

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdroj/source obrázku: zde

Odkaz ke komentáři

Rozhodl jsem se, že teď vynechám větší nákupy a budu si dělat radost drobnostma. Původně jsem plánoval nákup Avengeru Skyland, ale pak jsem si řek, že levnější bude změnit hodinky, který už mám. :) Tak jsem koupil ocelovej tah na SF...

Odkaz ke komentáři

Ještě poznámka - tah jsem kupoval ze zde ne zrovna populárního prodejce authenticwatches. S jejich přístupem a rychlostí dodávky jsem byl maximálně spokojenej. Na ceně jsem sice moc nezískal - rozdíl oproti nejlevnějšímu AD v ČR byl asi jen 1500,-, ale i to se hodí a navíc jsem měl tah za 6 dnů, což u nás (s ohledem na systém "objednáváme jednou týdně") možné nebylo.

Odkaz ke komentáři

Prospelo jim to. Objednaval jsi pres eBay nebo jejich web ?

Normálně přes eBay. Z Ameriky to šlo necelé 4 dny a víc jak dva dny celní řízení. Kdyby jej někdo u nás měl skladem, tak to koupím tady. Ale já prostě nesouhlasím s tím, že každou kravinu musej objednávat ze Švajcu. Při těch jejich maržích fakt ne...

kalifx: to je pěkný, taky teď mam tahový období a užívám si B42 fliegerchrono na tahu. A včera jsem viděl na tahu asi patery hoďky naráz a všechny super...

Jo, je to teď fakt pořádnej kus železa, na ruce je to dost cejtit a to mám rád :) Navíc došly společně s tahem i nový stěžejky, což je fajn.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra
Cvaknul jsem Autávie:

Podle mě, je tenhle soudkovej tvar chronografů dosud nepřekonanej. Autávie sice nemám, idkyž se mi líbí moc, ale na Sturmanech je taky moc hezkej (s masivním tahem watchadoo) :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Kalifx - Martine super, na tahu jsou ty hodinky jeste o kus lepsi nez na cemkoliv jinym ;)

Já se tomu bránil, ale nakonec to ty tahy u mě nějak obecně vyhrály - vrátil jsem ho na Navitimer, dokoupil k SF a možná něco koupím i na Autavie. Teď mám na cestě ještě jednu drobnou akvizici, ale tam asi bude guma...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

V ateližé jsem ještě nebyl (není čas), tak jsem zatím cvaknul alespoň 4 snímky o něco málo lepší než ty první cvaky:

Odkaz ke komentáři

Ale no né, vážně je to slabý... akorát mně bylo líto nechat jako jediný fotky stojedenáctek ty hrozný v chlubícím vláknu. Tak jsem sem dal alespoň čtyři trošku míň hrozný.

No jo no, akorat jim kazis imidz, ale ma to svoje vyhody, az je budes prodavat a nekdo si vzpomene na tvoje fotky tak je vubec nebude chtit a ty je prodas po cenou rekneme za 40 tisic a jeste budes vdecnej ze je od tebe koupim!!!

Odkaz ke komentáři

Zatím ještě další rychlý cvaky - ateližé je z časových důvodů v nedohlednu :( :

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...