bandicoot Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 (upraveno) No to je teda pecka, jakubisko má recht, tak jak je ostřeno, je perfektně vidět logo, číslo a ten trojúhelník na lunetě.To nemá chybu. Jak jsem je měl v ruce, tak koukám, že tady jsi z nich vytáhl maximum... A taky brutální fotka je ta milisova s tim koníkem. Jak je chlapec takovej šedivej, tak ty hodinky zářej jak diamant. Upraveno 2. července 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 Pekny fotky Martine Dneska jsem u Dusaku koukal na 42mm, ale na oceli meli jedine limitku Liquid Metal, ale kazdopadne velikostne to bylo asi dobry, pocit na ruce jeste ne uplne presvedcenej, ale pohled do zrcadla rikal ze to je dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 (upraveno) Tož díky chlapci za teplá lidská slova. to Bandi: Jakou Milisovu fotku myslíš? Já to nějak minul. Pekny fotky Martine Dneska jsem u Dusaku koukal na 42mm, ale na oceli meli jedine limitku Liquid Metal, ale kazdopadne velikostne to bylo asi dobry, pocit na ruce jeste ne uplne presvedcenej, ale pohled do zrcadla rikal ze to je dobry.. Hele a jak ta limitka vypadá naživo? Pocitově? EDIT: Sorry za zbytečnou otázku... už to čtu v tom správným vlákně Upraveno 2. července 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 Hele a jak ta limitka vypadá naživo? Pocitově? EDIT: Sorry za zbytečnou otázku... už to čtu v tom správným vlákně V pohode, hlavne zes to nasel.. proste nevim - jako hodinky za kilo to na me nepusobilo, ale spatny to neni To datum bych asi nezkousnul.. kazdopadne ty 42mm klasicky cerny, co prodava Milis me mozna neminou a posunu ty GMTcka do delsiho casoveho horizontu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Martine, fotka je například v milisově inzerátu. A jinak v Kubově reportáži z jachty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2010 Martine, fotka je například v milisově inzerátu. A jinak v Kubově reportáži z jachty. Jo jasně... mě zmátla ta poznámka o šedivosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Ještě jedna zezadu... Opravdu mě překvapuje jakou pozornost věnovala Omega preciznímu zpracování v každým detailu. Můžu zodpovědně a s odstupem času říct, že jde o nejlíp zpracovaný hodinky ze všech, co jsem kdy měl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 A ještě poslední lumi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Hele... nejsou trošku studený? Pěkný, velký, těžký, precizní, vymazlený... všechno ano. Ale přijdou mi takový "cizí" (a nemyslím tím, že jsou tvoje).Možná už blbnu z hvězdiček a barviček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Hele... nejsou trošku studený? Pěkný, velký, těžký, precizní, vymazlený... všechno ano. Ale přijdou mi takový "cizí" (a nemyslím tím, že jsou tvoje). Možná už blbnu z hvězdiček a barviček... Krucinál, dyť si je viděl naživo. Jak studený? Ale ne, vážně - jsou ve skutečnosti dost jednoduchý, to je pravda. Jenže díky tomu se může vočíčko vopřít právě o to výborný zpracování a detailíky. A zblblej z hvězdiček a barviček seš každopádně, vo tom žádná. Ale to přejde a pak zahodíš ty namalovaný Zenitky a posuneš se zase zpět, do utěšený náruče puristickejch modelů. Jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 (upraveno) Puristický... to sedí.Mě se líběj, to je jasný, viděl jsem je nejednou, jen mě chytají ze vše kromě srdíčka. Jsou víc jak na 100% super, všechno na nich sedí, zpracování je nekompromisní. Ale prostě jsou studený.Asi mi nestačí takřka bezprecedentní zpracování v týhle cenový kategorii. Asi holt potřebuju nějaký fíčury... edit: to máš stejný jako že ta vysoká načinčaná modelka z marketingu nevyzařuje zdaleka takovou šukéznost jakou má ta zdánlivě nenápadná kočenka z úvěrovýho Upraveno 9. července 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 (upraveno) Puristiský... to sedí. Mě se líběj, to je jasný, viděl jsem je nejednou, jen mě chytají ze vše kromě srdíčka. Jsou víc jak na 100% super, všechno na nich sedí, zpracování je nekompromisní. Ale prostě jsou studený. Asi mi nestačí takřka bezprecedentní zpracování v týhle ceniový kategorii. Asi holt potřebuju nějaký fíčury... No jasně, já ti rozumím. Mě taky nechytly za srdce v tom pravým slova smyslu - však jsme se o tom bavili. Ale v tom pocitu, že je mám rád víc a víc asi něco je. A možná, že tu pozvolna stoupající náklonnost má na svědomí právě ta jednoduchost, podpořená fakt nekompromisní kvalitou. Omega u mě sice nevyvolává takový pozitivní emoce jako Breitling, ale oproti třeba Steelfishům (na který nemůžu říct ani popel a zároveň je, myslím, můžu porovnat) na mě působěj, já nevím, dospěleji? Asi by se to taky dalo přičíst tomu, že PO skutečně nemají žádný výrazný, dominantní prvek a díky tomu tě nutí akceptovat je výhradně jako celek. A právě v tom momentě to do sebe tak nějak zapadne a začne fungovat... EDIT: než jsem to stačil dopsat, tak jsi to tím svým editem vlastně vystihnul. Upraveno 9. července 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 (upraveno) Právě jsem notně ovíněn vrátil Rolex Deepsea kamarádovi, kterej mně je laskavě na cca 5 hodin zapůjčil. Byl to zážitek. Ale poněkud lakonicky řečeno - za PO bych je nevyměnil. Rolex má neuvěřitelný charisma, o kterým se Omegám může jen zdát. Ale to je pro mě bohužel všechno. Omega skutečně v ničem jiném za Rolexem nezaostává. Ba naopak. V některých ohledech ho i překonává. Především absence antireflexu (ať už Rolexem sebelépe vysvětlená a obhájená) sráží Rolex v mých očích o něco níž než je Omega, která má naopak AR asi nejlepší, jaký jsem kdy viděl. Dál je to bílej datumovej věnec... Ačkoli obecně mně tento designový prvek vůbec nevadí, tak opět při porovnání PO a DS celkem v pohodě vítězí černá, nenápadná datumovka made in Omega. Neptejte se mě na racionální důvod - jednoduše mně to u této koncepce hodinek přijde lepší. No a nakonec je to pouzdro, tah a spona. Tam je to více méně nerozhodně, ale sponu má Omega z vizuálního hlediska prostě lepší. Konvenuje s tahem a víc respektuje celkové proporce hodinek. Takže tolik kratičká dojmologie z pár hodin, kdy jsem měl na ruce střídavě oba modely a občas i oba současně. Bohužel jsem nemohl udělat foto srovnání - snad příště.Takže moje osobní resumé je, že Rolex (a patrně DS) si určitě jednou koupím, ale nestane se to dřív, než se zbavím PO. A zapomenu na ně. . Protože při současném vlastnictví PO bych k nákupu Rolexu prostě nenašel důvod. P.S. Doufám, že alespoň pro ty co mě znají nemusím připomínat, že nejde o žádný "kyselý hrozny"... Upraveno 9. července 2010 uživatelem Kalifx 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soigia Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2010 Nadherny fotky, ale ja si nemuzu pomoct. Ty Breitlingy Superocean s cervenymi prvky a cernym - cervene prosivanym remenem proste vedou. A to zacinam byt pomalu rozhonuty pro Planet Ocean. Kdo umi, ten umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2010 Nadherny fotky, ale ja si nemuzu pomoct. Ty Breitlingy Superocean s cervenymi prvky a cernym - cervene prosivanym remenem proste vedou. A to zacinam byt pomalu rozhonuty pro Planet Ocean. Kdo umi, ten umi. Myslíš asi Steelfishe... jo jo, jsou to skvělý hodinky a ten karbonovej řemen jim opravdu slušel. Akorát tato kombinace přece jen rychleji podléhala faktoru omrzení, takže jsem je na tomto řemenu měl jen celkem krátce. Hergot, když nad tím tak přemýšlím, já měl svým způsobem krátce i ty samotný Steelfishe... A vlastně skoro všechny hodinky... ajajaj. Prokletej Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Speciálně pro YPA jsem ještě našel dvě krásný limitky - kdyby si brousil zuby i na Suby. Chtěl jsem mu to dát do toho jeho nekonečnýho vlákna, ale už si ho zamknul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Speciálně pro YPA jsem ještě našel dvě krásný limitky - kdyby si brousil zuby i na Suby. Chtěl jsem mu to dát do toho jeho nekonečnýho vlákna, ale už si ho zamknul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. který by mu sedly líp? Lolkovské a nebo Bolkovské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 který by mu sedly líp? Lolkovské a nebo Bolkovské? Vypadá spíš jako Bolek, ale sedl by mu víc Lolek. Nebo jedny na prázdniny a druhý na zbytek roku... A Milhauss na veliký svátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 který by mu sedly líp? Lolkovské a nebo Bolkovské? jednoznačně Bolkovské, páč Ypův Lolek seš ty ale nevím jestli ti je koupí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Bolex je vyborny To chciiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se