Kalifx Odesláno 30. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Bolex je vyborny To chciiii Bolel a Lolek jsou už dnes něco jako ambasadoři. Dostali se k tomu nějak přes golfový turnaje. Občas si zahrajou i s Trumpem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Je mi to jasny, ze ta limitka bude stat balik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Tentokrát jsem hodinky dostal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 A ještě dobový reklamní plakát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Tímto postem bych chtěl poděkovat spidererovi, že nebyl lakomej a prodal mně Herculesy. Momentálně žádný Béčka sice nemá, ale breitlingovskej Buddy Christ mu ukazuje tu správnou "B cestu", po které má i nadále jít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 sem ňák zaspal tuhle vtipnou stránku Kalife tak nevím jestli mám brečet nebo gratulovat = jdu si dát Harrisu a uvidím - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 To jeste u B delali pekny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 sem ňák zaspal tuhle vtipnou stránku Kalife tak nevím jestli mám brečet nebo gratulovat = jdu si dát Harrisu a uvidím - he he "...Cesta spravedlivého k PAM 329 ze všech stran lemována jest pokušením, nepochopením a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten kdo mě ve jménu lásky a dobré vůle vyvede z údolí temnoty, neb ten je skutečným Chronomagem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny kdo se mě pokusí otrávit a zničit mé Brajtle! A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš že jméno mé je "B"..." Kalifx 7.9.2010 Hele, já jsem fakt v háji. V sobotu mě chtěl zmlátit Frantík, že jsem na pivo přišel přioděn do Casio Rádiovky a Omegy i Breitlingy jsem nechal doma... Ale moje světlo na konci jímky v podobě PAM 329 mě uklidňuje a činí dobrým... P.S. tak už si koukám tu Harrisu sehnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Martine, uz B zase mam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Tímto postem bych chtěl poděkovat spidererovi, že nebyl lakomej a prodal mně Herculesy. Martine, uz B zase mam Jeden lepsi nez druhej , tohle je skoro lepsi nez vlakno HUMOR, ja se teda fakt valim. Obema gratulace, kluci brajtlingenovsky, a spajdy, taky se pochlub, co sis koupil (beztak neco, co uz jsi driv mel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Hele, já jsem fakt v háji. ne ne - to je prostě vývoj s menopauzou a osvícením - nějak to dopadne - určitě pozitivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Martine, uz B zase mam Ty vole co máš? ne ne - to je prostě vývoj s menopauzou a osvícením - nějak to dopadne - určitě pozitivně No čéče budu doufat, že máš pravdu. Ale jeden výchovnej aspekt to má. Už se nikdy nebudu smát Spidererovi, že furt točí hodinky... Jeden lepsi nez druhej , tohle je skoro lepsi nez vlakno HUMOR, ja se teda fakt valim. Obema gratulace, kluci brajtlingenovsky, a spajdy, taky se pochlub, co sis koupil (beztak neco, co uz jsi driv mel). No jo, jsme takový pitomci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Mam jenom fotku mobilem zatim, bylo to tak nejak dost narychlo, ale absence B me dohanela k silenstvi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Mam jenom fotku mobilem zatim, bylo to tak nejak dost narychlo, ale absence B me dohanela k silenstvi Bikolór? Tak ty už si asi radši nechej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Bikolór? Tak ty už si asi radši nechej! Jeste je prostor pro upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Jeste je prostor pro upgrade Přátelská rada: Ještě si to chvíli rozmýšlej! Je jen jeden pacient, co by "toto" od Tebe možná koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 další "Kočka" na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Přátelská rada: Ještě si to chvíli rozmýšlej! Je jen jeden pacient, co by "toto" od Tebe možná koupil. Ale to by tam muselo byt napsano Rolex další "Kočka" na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Sorry Spajdy ale tyhle novy jsou nejaky hnusny nebo co. Moc mi k tobe nesedi ... ale beru to tak , ze si proste MUSEL obmenit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Dane jsou to pekny hodinky, takovy decentni, ale hezky Na to, ze to jsou 38mm, tak s tim ani nemam psychickej blok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se