Kalifx Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 asi sem nejak propadnul B. ty Herkulesy jsou vyborny. jen premyslim, jestli se mi vice libi ty inverzi sub nebo ne. Pro mě platí jasný pravidlo - Breitling chrono = inverzní ciferníky. Každopádně jsem ti zapomněl pogratulovat k B2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 3 cvaky na schodech PowerShotem... Dobre jsou. Az pujdou v budoucnu do prodejniho vlakna, napis mi predem SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Dobre jsou. Az pujdou v budoucnu do prodejniho vlakna, napis mi predem SZ. Musel jsem slíbit spidererovi předkupní právo, ale řadím si tě do notýsku k obeslání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 (upraveno) Mimochodem s ohledem na to, že v televizi právě Švára rozjíždí svý Komando, což je takovej symbol filmovejch osmdesátek, tak já musím říct, že zatímco Navitimery jsou obecným symbolem Breitlingu, tak design Herkulád je ta brutálnější tvář téhož... Upraveno 11. září 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Baker - mas smulu Svym zpusobem je Kalif ma jenom pujceny a az je od nej nekdy v budoucnu koupim, tak to mozna budou definitivni hodinky, protoze Breitling nic lepsiho nema a v cene do 100.000,- jsem lepsi hodinky zatim nenasel.. Vlastne ted ani nevim proc jsem mu je prodal a napada me jediny, ze sem debil.. Musel jsem slíbit spidererovi předkupní právo, ale řadím si tě do notýsku k obeslání... Nikoho si nikam nepis, je to zbytecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Vlastne ted ani nevim proc jsem mu je prodal a napada me jediny, ze sem debil.. No když už jsi s tím takhle začal... hele aniž bych ti chtěl nějak lichotit nebo něco podobnýho, ale mně jsi vždycky připadal takovej natvrdlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 V.do toho pújdeš? jak psal S. do 100t nejhnusnější co tu frčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 V.do toho pújdeš? jak psal S. do 100t nejhnusnější co tu frčí. WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Kali? česky, neznám WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Kali? česky, neznám WTF? What The Fuck?... Zjednodušeně to znamená, že jsem tvůj post nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Fotka z vlaku cestou do Berlína... Není ani moc ostrá, ani kompozičně zajímavá, ale mám pocit, že na ní Herkulády vypadají zase trošku jinak... a hlavně dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Jsou dobrý - poctivý. Nejhnusnější? by mě zajímalo jestli je vraby (nebo tehdy ty šedý) měl v ruce. Je to prostě "hercules" včetně toho železa. A ty mraky ručiček jsou supr. Vem je na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Jsou dobrý - poctivý. Nejhnusnější? by mě zajímalo jestli je vraby (nebo tehdy ty šedý) měl v ruce. Je to prostě "hercules" včetně toho železa. A ty mraky ručiček jsou supr. Vem je na pivo. Ale copák, Vrabymu se nelíbí Hercules? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Já jsem tak větu "do 100t nejhnusnější co tu frčí" pochopil. A i přes ono pochopení dodávám WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Ach jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Já jsem tak větu "do 100t nejhnusnější co tu frčí" pochopil. A i přes ono pochopení dodávám WTF? Tak to jo, já mu bohužel opravdu moc nerozuměl, ale dejme tomu, že myslel tohle. Ach jo.. Neboj, máš čekací Fortis a co nevidět na tebe nějakej ten Breitling spadne. Popravdě mně přišlo, že nejlíp na tobě vypadaly ty Chronomaty. Fakt nevím proč jsi zrovna tyhle prodal. Měl jsi naopak dokoupit tah a moh si bejt v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Tak to jo, já mu bohužel opravdu moc nerozuměl, ale dejme tomu, že myslel tohle. Neboj, máš čekací Fortis a co nevidět na tebe nějakej ten Breitling spadne. Popravdě mně přišlo, že nejlíp na tobě vypadaly ty Chronomaty. Fakt nevím proč jsi zrovna tyhle prodal. Měl jsi naopak dokoupit tah a moh si bejt v klidu. jo jo.spajdiku tak pojed..o1 uz na tebe cekaji a konecne budes mit kromne hodinek na machrovani i poradnej ihausek......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Kalif - vsak uz se taky neco rysuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Kalif - vsak uz se taky neco rysuje Ty už si konečně změň avatar. Myslím, že tenhle by Ti mohl sedět víc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se