Jump to content

Skončení prezidentského mandátu

Bert

Skončení prezidenstského mandátu Miloše Zemana  

130 members have voted

1. 1. Kdy podle Vás skončí prezidentský mandát Miloše Zemana?

• V roce 2021
      106
    • 01-03/2022
      23
    • 04-06/2022
      1

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Má to za pár - svou historickou úlohu už splnil, těm co ho tam původně pomáhali protlačit nijak nepomohl - a v současné konstelaci už na něj (kromě novinářů, patologicky natěšených na obstrukce při podepisování jmenovacích listin) sere pes. Takže Bertova otázka ve smyslu "kolik měsíců ho bude bavit role dožívajícího a všem překážejícího Husáka" je nejspíš termínově správně...

Edited by Radek124

I já bych mu přál, aby si co nejdřiív odpočinul od náročný funkce... stromům na Vysočině už se určitě taky stýská. Jen jsem v minulosti několikrát hodně podcenil jeho fénixoidní schopnosti - tak jsem opatrnej.

Nepřeju mu nic zlýho, spíš aby si ten starej jezevec zalezl zpět na Vysočinu a dožil si dle toho, jak si zaslouží, to není na mě to soudit. Nicméně mi přijde, že se zatím mlží i kvůli dohodám s Bábou,ze který spíš jak Zeman bude benefitovat Nejedláč s Mynářem a Ovcou, možná navíc potřebujou čas na úklid, člověk se může jen domnívat co v té žumpě jménem hrad všechno kvasí...

Není to tedy objektivní zdroj informací, ale:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman.A211010_120909_domaci_rapc

Těsně po schůzce s Babišem, jede do nemocnice... Trochu to ve mě evokuje prevenci před dotazy o fotky ze setkání s premiérem, a nějaký závazný výstup z oné schůzky. Začínám mít pocit, že je hlava státu, schovávána před veřejností, a to buď proto, že není ve stavu důstojného jeho funkce, nebo hůře, už nemá rozhodovací schopnosti, a okruh jeho blízkých, ho drží v mediálním vakuu, protože se to aktuálně hodí, neb stále může jmenovat vládu. Jaký z toho máte pocit vy?

Edited by nizkotucnytvaroh