Přejít na obsah

Pomoc v nelehké době


Doporučené příspěvky

Ahoj kolegové,

nepatřím mezi místní tahouny nebo známé tváře, nicméně jsem za pár let na chronomagu zachytil, že tu čas od času podobné téma vznikne a že jsou tu lidé, kteří rádi pomůžou těm, co mají zrovna problémy. Člověka se to dotkne, když to čte, ale většinou si neuvědomí, jak blízko mohou podobné příběhy být i jemu. Po konzultaci s roBertem sem vkládám skromnou prosbu o pomoc i já.

Jak už to tak bývá, neštěstí chodí po lidech a ne po horách a minulý týden zasáhlo i moji ne moc vzdálenou rodinu.

Shodou několika hloupých náhod přišel na silnici cestou do práce o život 35 letý kluk, který dvě děti měl a o další dvě se se svojí partnerkou staral. Nikdo už asi nezjistí, proč jel ten den na motorce a ne autem, ani proč mu v průmyslové zóně nedala přednost dodávka.

Jelikož jsou můj otec a jeho otec bratranci, vím, že chlap to nebyl zlej. Snažil se co mohl, ale když se dává dohromady barák a máte doma roční dítě, moc našetřeno většinou není. Všem je nám jasné, že žádné peníze světa nedokážou vyvážit dětem otce, ale každá koruna, která se na jejich cestu životem vybere bude samozřejmě plus a umožní jeho nejbližším fungovat co možná nejlépe.

Pokud někdo dočetl až sem, velice mu děkuji a pokud přispějete pomocí odkazu níže, pomůžete slušné rodině v nelehké životní situaci.

 https://www.donio.cz/VterinaCoZmeniZivot?fbclid=IwAR1hffLjD7D15Mn-QSgiJsSfywSmHA-w22VMS4Ov9Z1UogyGy4RKNAE_izE
 

Díky moc všem co pomůžou,

Vláďa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Taky jsem přispěl. Stejnou tragedii jsem měl v okolí a taky letos v létě. Soused z ulice (jsem z malýho města) se zabil na motorce po cestě z práce. Strašně fajn chlap, velkej jak medvěd s ještě větším srdcem. Taky měl doma 4 děti a krásnou ženskou...je to na houby. Tátu a manžela prachy nikomu nevrátí, ale aspoň na chvíli odstraní některý další problémy z cesty.

Protože v první postu je adresa blbě vidět, kdo by se ještě rozhoupal nebo si toho nevšiml, tak sbírka je zde

https://www.donio.cz/VterinaCoZmeniZivot?fbclid=IwAR1hffLjD7D15Mn-QSgiJsSfywSmHA-w22VMS4Ov9Z1UogyGy4RKNAE_izE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Bert připnul téma

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...