Přejít na obsah

Pomoc v nelehké době


Doporučené příspěvky

Protože tahle situace mě jako vcelku ještě mladootce celkem straší, chtěl bych to ještě podpořit. Vím že je tady dost nozomilu, tak bych chtěl věnovat klasiku Benchmade 940s-1 (elegantni polozub, ocel s90v, karbon střenky, je v inzerci na nozoforu) nejvyšší nabídce. Peníze samozřejmě poputují na účet sbírky.

Pokud je tohle nevhodná forma, je to narychlo, tak se omlouvám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na 350 to určitě vytáhnem! Posílám svou trošku a děkuji všem, co přispěli na tento účel, nebo i na jiný.

Tento předvánoční čas k tomu přímo vybízí.

Přispívám na různé dobročinné akce pravidelně, ale musím říct, že už mě štvou takoví ti rozposílači dopisů, protože i když jsem jim také něco poslal, tak mám vždy pocit, že můj příspěvek padne spíš na další poštovné, než na skutečnou dobročinnost.

Nebo jsem také dal peníze na zakoupení a poslání hospodářské zvěře někam do Afriky (kozu jsem zaplatil) , ale pak mě napadlo, jestli to tam s tou kozou nedopadlo špatně. Když si představím, že my najivní evropani jim tam posíláme furt dokola kozy, tak jestli oni mají nějakou vůli se o takovou kozu pěkně starat, nebo jestli jí hned nehodí na rožeň a pak si počkají ve frontě na novou.

Proto tímto díky, že jsem se seznámil se stránkou Donio, ze které jdou všechny příspěvky přímo těm potřebným, bez nutnosti financování drahého výběrčího a přerozdělovacího aparátu.

Ahoj J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Bert odepnul téma

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...