Přejít na obsah

Timefactors.com


Doporučené příspěvky

Zdravím, už viac krát som sa pokúšal kúpiť Smiths Everest na Timefactors.com, viem aká je situácia a aké sú žiadané ale prosím o info. resp. radu ako si zvýšiť šance na kúpu. Naposledy sa mi podarilo prejsť až na zadávanie adresy a tam som skončil - out of stock 😅 Je nejako možné mať už predzadanú adresu a info o platbe, pokiaľ sa neviem dostať k objednávaciemu procesu? Existuje na to nejaký bot alebo niečo podobné alebo je to iba o rýchlych prstoch?

Aktuálne sa má v nedeľu otvoriť e-shop na SMITHS COMMANDO PRS-47, keby chcel ešte niekto skúsiť šťastie.

Dopredu ďakujem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Založ si tam účet. Potom při objednávce už nebudeš muset vyplňovat adresu ručně, protože to uděláš předem. Nejrychlejší platba bude asi kartou online, tu možnost mají, ale dopředu údaje o kartě vyplnit nejdou (nebo o tom nevím). Minule se limit objednávek (200) naplnil za minutu a půl, tak hodně štěstí. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

E-shop sa otvára raz za 2 týždne, zatiaľ vždy v nedeľu o 14:00 UK času. Za cca. 30s až 1 minútu sú všetky dostupné kusy vypredané. Takže je to celkom závod si od nich niečo objednať 😅

 

Upraveno uživatelem ShaGaL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, aaaa napsal:

Mě prostě přijde takovej styl prodeje dost nedůstojnej. Něco jako podpultový hádání se o lepší mobilní tarify. Jednou jsem tam zkusil něco koupit, ale když jsem zjistil, jak to probíhá, tak...🖕

Timefactors vlastní 72 letý pán a celý to vede víceméně sám. S odesíláním zásilek mu pomáhá jen jeho synovec. Proto většinou obchod otevírá jenom 1x za 14 dní, přičemž se objednávky automaticky zastaví, jakmile jich je 200. V UK je nějaký zákon o tom, do kdy musí prodejce stihnout odeslat zboží od doby, kdy mu za něj člověk zaplatí kartou online - proto ten omezený počet objednávek. Není to nic nedůstojnýho, prostě jen nechce svůj obchod rozšiřovat o další zaměstnance. :)

před 7 minutami, ondra_v napsal:

Děkuji a tip.

Neznali jsme tohoto výrobce. Dívali jsme se na jeho hodinky a taťku zaujal madel SMITHS EVEREST 'EXPEDITION' PRS-25EXP. Tak mám pro něj případně dárek.

Ty by měly být znovu dostupný až začátkem přístího roku, taky sem o nich přemýšlel. :)

Upraveno uživatelem Milan59
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...