Jump to content

Breitling Professional Hercules

M916

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na Herculy zapomeňte rovnou. Půjčím Vám na hraní nějaký Omegy, nebo Bally, ale Herculy ani omylem :-)

Správně! To nejsou hodinky na hraní! A spiderere, na ty Lolinky taky zapomeň - asi budu muset zajet do Prahy, abys je ještě v rámci akce Chronomat někam nezašantročil! :furious: :shutup: :lol2:

• 3 weeks later...
Jojo, krásný. A to jsem měl návaly je zase prodat kvůli zotavení cash flow. Kdepak, Herculy jsou večný, a nádherný.

Cybere, nes**r! :P To bys mi přeci neudělal...

Leda někomu nablízku, aby se člověk mohl ještě čas od času pokochat ;)

Cybere, nes**r! :P To bys mi přeci neudělal...

Leda někomu nablízku, aby se člověk mohl ještě čas od času pokochat ;)

No bylo to o frous...přeci jenom během měsíce pořídil 2xR , pořád jsem ve fázi, kdy budu muset redukovat. Herculy jsou zatím ušetřeny, protože jsem někde zabordelil ty dílky a sponu....já trouba...Takže by si je musel koupit někdo s hubenou rukou, nebo si dílky dokoupit...

• 8 months later...
  • 2 months later...

Abych neplevelil prodejní vlákno, kde se psalo o "rodokmenu" tohoto putovního chronomagáckého kousku, dovolím si zde uvést malou rekapitulaci, kdo ví víc, může doplnit:

Někdy v polovině roku 2008 kupuje Cyber od neznámého námořníka hodinky Hercules a tím je zavezl do našeho společenství :-)

Zde je následující putování - alespoň to, jež bylo zveřejněno:

říjen 2008 - M916

leden 2009 - Cyber

únor 2009 - Romulada

březen 2009 - Messiah

duben 2009 - New Millis

někdy od května do září 2009 - Roman I

říjen 2009 - spiderer

leden 2010 - nový, zatím tajemný majitel

Za posledních patnáct měsíců putování po Chronomagu 9 majitelů (z toho Cyber 2x), že by rekord? :-))

Snad jsem se moc nespletl a snad jsem tím neprozradil něčí velké tajemství ;-)

To je hezkej rodokmen, asi by to k nim chtelo vyhotovit i knizecku historie, kde by bylo napsano od-do vlastnil, zakoupil od x-teho majitele a samozrejme by byly vsechny transakce podepsany majiteli :)

Myslíš něco jako když Rychlé šípy nechali kolovat korunu s podpisovou knížečkou, aby zjistili, kolik lidí ji vezme do ruky za měsíc, jo?

Už to úplně vidím, nový díl od Jestřába:

"Michale, neocucávej ty Herculy, víš kolik tisíc lidí už je před tebou mělo v ruce?" :lol2: :lol2: :lol2:

Edited by M916

No tady už by dávalo (alespoň ekonomicky) smysl založit občanské sdružení 40 jedinců s vkladem 1.000Kč od každého, vyplatit hodinky a pak je bude mít každý osm dní v roce a zbylý cca měsíc budou ve vitríně v sídle organizace :-)

Jak tak koukám na to datování, tak co do délky vlastnictví to vyjde nastejno (Romulada nebo Messiah je určitě za ten měsíc neměli víc jak osmkrát :-)) a nákladově to bude po druhém kolečku pro všechny výhodnější.

Jo - vklad se bude investovat a výnosy se použijí na nutnou údržbu :-)