New Milis Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Hele, tak to fakt pojďme udělat. Já dám do placu Ball Fireman Skylab, Cyber třeba Herculesy... Co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Taky se hlásim, budou diplomaty stačit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Já se asi přidat nemůžu... Z rozhovoru se Cyberem vyplynulo, že se o ty SMPro Moon Phase musím hezky starat, protože si je za 1/2 roku koupí zpět. Jinak bych se do party přidal a napsal se do pořadníku na Herculesy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ja dam do placu Jirkovi Lolexy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Na Herculy zapomeňte rovnou. Půjčím Vám na hraní nějaký Omegy, nebo Bally, ale Herculy ani omylem :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M916 Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Na Herculy zapomeňte rovnou. Půjčím Vám na hraní nějaký Omegy, nebo Bally, ale Herculy ani omylem :-) Správně! To nejsou hodinky na hraní! A spiderere, na ty Lolinky taky zapomeň - asi budu muset zajet do Prahy, abys je ještě v rámci akce Chronomat někam nezašantročil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek_0303 Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Perfektní hodinky i fotky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Jojo, krásný. A to jsem měl návaly je zase prodat kvůli zotavení cash flow. Kdepak, Herculy jsou večný, a nádherný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M916 Posted February 15, 2009 Author Report Share Posted February 15, 2009 Jojo, krásný. A to jsem měl návaly je zase prodat kvůli zotavení cash flow. Kdepak, Herculy jsou večný, a nádherný. Cybere, nes**r! To bys mi přeci neudělal... Leda někomu nablízku, aby se člověk mohl ještě čas od času pokochat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Cybere, nes**r! To bys mi přeci neudělal... Leda někomu nablízku, aby se člověk mohl ještě čas od času pokochat No bylo to o frous...přeci jenom během měsíce pořídil 2xR , pořád jsem ve fázi, kdy budu muset redukovat. Herculy jsou zatím ušetřeny, protože jsem někde zabordelil ty dílky a sponu....já trouba...Takže by si je musel koupit někdo s hubenou rukou, nebo si dílky dokoupit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Clovek s hubenou rukou dilky nepotrebuje Jojo, jsou dobry, pro jistotu jsem si jeste jednou precetl prima recenzi a pokochal se fotkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
M916 Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 Abych neplevelil prodejní vlákno, kde se psalo o "rodokmenu" tohoto putovního chronomagáckého kousku, dovolím si zde uvést malou rekapitulaci, kdo ví víc, může doplnit: Někdy v polovině roku 2008 kupuje Cyber od neznámého námořníka hodinky Hercules a tím je zavezl do našeho společenství :-) Zde je následující putování - alespoň to, jež bylo zveřejněno: říjen 2008 - M916 leden 2009 - Cyber únor 2009 - Romulada březen 2009 - Messiah duben 2009 - New Millis někdy od května do září 2009 - Roman I říjen 2009 - spiderer leden 2010 - nový, zatím tajemný majitel Za posledních patnáct měsíců putování po Chronomagu 9 majitelů (z toho Cyber 2x), že by rekord? :-)) Snad jsem se moc nespletl a snad jsem tím neprozradil něčí velké tajemství ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 tak to už jsou Breitling von Hercules... hodinky se šlechtickým rodokmenem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 To je hezkej rodokmen, asi by to k nim chtelo vyhotovit i knizecku historie, kde by bylo napsano od-do vlastnil, zakoupil od x-teho majitele a samozrejme by byly vsechny transakce podepsany majiteli Link to comment Share on other sites More sharing options...
M916 Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 (edited) To je hezkej rodokmen, asi by to k nim chtelo vyhotovit i knizecku historie, kde by bylo napsano od-do vlastnil, zakoupil od x-teho majitele a samozrejme by byly vsechny transakce podepsany majiteli Myslíš něco jako když Rychlé šípy nechali kolovat korunu s podpisovou knížečkou, aby zjistili, kolik lidí ji vezme do ruky za měsíc, jo? Už to úplně vidím, nový díl od Jestřába: "Michale, neocucávej ty Herculy, víš kolik tisíc lidí už je před tebou mělo v ruce?" Edited January 26, 2010 by M916 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhoeniX Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Příběh musí pokračovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
railmaster Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Ja som ich tiež ešte nemal a musím priznať, že so mnou pri poslednom predaji Herkula hodne šklbalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmako Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 No tady už by dávalo (alespoň ekonomicky) smysl založit občanské sdružení 40 jedinců s vkladem 1.000Kč od každého, vyplatit hodinky a pak je bude mít každý osm dní v roce a zbylý cca měsíc budou ve vitríně v sídle organizace :-) Jak tak koukám na to datování, tak co do délky vlastnictví to vyjde nastejno (Romulada nebo Messiah je určitě za ten měsíc neměli víc jak osmkrát :-)) a nákladově to bude po druhém kolečku pro všechny výhodnější. Jo - vklad se bude investovat a výnosy se použijí na nutnou údržbu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hulán Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Jsou velké, jsou těžké, jsou neforemné, mají ale krásný antireflex, jsou dokonale chlapské ("macho") a mám je fakt rád Edited January 27, 2010 by Radek Hulán Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Jsem rad, ze ses pochlubil Radku, ty fotky jsou mimochodem dost dobry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts