Jump to content

Dodavatelé energií

Recommended Posts

před 18 hodinami, African napsal:

Cena bez DPH myslím... každopádně ti vyšli hodně vstříc oproti jejich stávajícímu ceníku, u mě nemrkli ani brvou když jsem to přepisoval k Eonu a že se prý musí držet pevně ceníku.... Opravdu nechápu tu jejich politiku, a jako že ten odběr nemám zrovna malý.

Jj, ceny jsou u obou společností bez daně. Každopádně myslím že pro mě win situace. Dneska už mi jen Eon poslal zprávu, že je jim líto, že s nima končím....

• 1 month later...

EON už taky perlí, smlouva mě končí v červnu, tak mi nabídli emailem úplně nový tarif fix na dva roky, který není ještě v nabídce, ale jako věrný zákazník ho můžu čerpat s předstihem a pěkně ode dneška, stačí kliknout.  Nejen, že je mnohem dražší než můj stávající fix, ale i dražší než veškerá konkurence a to 1 905,75 včetně DPH Mwh. Ono se očekává nějáká rapidní zdražení, nebo jak mám tento email chápat? 🤪 Zítra tam zavolám a zjistím víc, o co jde....

Tak po 2,5 letech fixu na 650 Kč/MWh (plyn) mi teď od dubna nabídla PP na 2 roky fix za 1309 bez daně. Tak jsem to podepsal a řeším, jestli to tak nechat nebo ne. Líbil by se mi jen rok, ale to výhodné nemají. Tak babo raď.

Prý je možné do 14 dnů od zahájení dodávky od smlouvy bez sankcí odstoupit. 

před 13 minutami, Dzos napsal:

Tak po 2,5 letech fixu na 650 Kč/MWh (plyn) mi teď od dubna nabídla PP na 2 roky fix za 1309 bez daně. Tak jsem to podepsal a řeším, jestli to tak nechat nebo ne. Líbil by se mi jen rok, ale to výhodné nemají. Tak babo raď.

Prý je možné do 14 dnů od zahájení dodávky od smlouvy bez sankcí odstoupit. 

Já mám ČEZ na rok 1390 bez daně. Ano, do 14dnu můžeš couvnout....

@African EONu asi prasklo ve švu 🤣

před 47 minutami, Gustaf napsal:

Já mám ČEZ na rok 1390 bez daně. Ano, do 14dnu můžeš couvnout....

@African EONu asi prasklo ve švu 🤣

Asi to skončí tak, že každý rok budeme přeskakovat od jednoho k druhému, protože novému zákazníkovi dnes dodavatel nabídne daleko víc než stávajícímu 😖

před 31 minutami, Joe75 napsal:

My takhle. Prosinec byl za 1850, listopad 2200

Předpokládám že k tomu se musí ještě přičíst poplatek za služby obchodu, u elektřiny ve výši 545 Kč za MWh . Ale j tak to je dobrá cena. A v létě bude asi ještě nižší. 

• 3 weeks later...

ahoj,

orientuje se někdo v aktuální nabídce energií?

mám eon a na ušetřenu mi doporučujou PRE.

Elektřina VT 3040 Kwh a NT 2840 Kwh obojí bez DPH a do konce roku 2025.

A plyn 1270Kč bez dph a taky do koce roku 2025.

Plyn se mi líbí do teď jsem platil 2300Kč.

Eon se k dlouholetým zákazníkům chová až neuvěřitelně viz obchodní cena  plynu na 1 rok za 2300 kč bez dph.

Tak je asi čas jít o dům dál.

před 3 hodinami, Petr11 napsal:

ahoj,

orientuje se někdo v aktuální nabídce energií?

mám eon a na ušetřenu mi doporučujou PRE.

Elektřina VT 3040 Kwh a NT 2840 Kwh obojí bez DPH a do konce roku 2025.

A plyn 1270Kč bez dph a taky do koce roku 2025.

Plyn se mi líbí do teď jsem platil 2300Kč.

Eon se k dlouholetým zákazníkům chová až neuvěřitelně viz obchodní cena  plynu na 1 rok za 2300 kč bez dph.

Tak je asi čas jít o dům dál.

Já přešel s plynem od ČEZu k Eonu a letos to vypadá na Innogy 😂 Neuvěřitelný a přesně jak píšeš, čím déle u nich jsi, tím více ti zkouší srát na hlavu....

před 40 minutami, African napsal:

Já přešel s plynem od ČEZu k Eonu a letos to vypadá na Innogy 😂 Neuvěřitelný a přesně jak píšeš, čím déle u nich jsi, tím více ti zkouší srát na hlavu....

Nechci ti brát iluze ale u Innogy je to stejný. Přes deset let u nich a až když jsem dal výpověď tak dali 30% slevu. Musíme se přizpůsobit situaci, body za věrnost se nedávaj.

před 1 hodinou, African napsal:

je to děs.

máš již nějakou nabídku?

Před hodinou, par-pa napsal:

Nechci ti brát iluze ale u Innogy je to stejný. Přes deset let u nich a až když jsem dal výpověď tak dali 30% slevu. Musíme se přizpůsobit situaci, body za věrnost se nedávaj.

Však jasný, příští rok zase půjdu o barák dál, aspoň že ten přepis je už na pohodu a defakto všechno udělají za tebe....

před 20 minutami, Petr11 napsal:

je to děs.

máš již nějakou nabídku?

Jedu podle aktuálního ceníku, který je daleko vhodnější než stávající ceník Eonu... ještě uvidím co nabídnou až jim řeknu že dávám výpověď. ČEZ třeba nehnul ani brvou, takže jsem připraven na cokoli 😆