Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zdravim sledujem vas asi mesiac,a rozhodol som sa pre ruske stroje.Chcel by som poprosit o radu. Nieco som si uz vybral. :thumbsup_anim:

Šturmanské jsou moc pěkný, myslím, že jsi zvolil dobře.

Odesláno

z menovaneho rozhodne tie v pravo.... nie ze by boli o tolko krajsie ale myslim ze budu o poznanie lepsie urobene

Poljot ma totiz viacero urovni svojich hodiniek a tie v pravo patria (pozor aj cenou) k tomu lepsiemu (myslim ze tesne pod poljot internacional) tie druhe PILOT (vsimnite si ze nie poljot) su na tom o cosi horsie (ale zase su lacnajsie)

Odesláno

Dakujem za radu . Ešte by som prosil ovaš nazor na tieto. na vebe pišu že su to 38.kedže zapestie mam 19 cm,a som taky 110kg drobcek neboli by my male? A neviete niekto či ich maju niekde na Slovensku ? Dik

post-4400-1226427679.jpg

Odesláno
Dakujem za radu . Ešte by som prosil ovaš nazor na tieto. na vebe pišu že su to 38.kedže zapestie mam 19 cm,a som taky 110kg drobcek neboli by my male? A neviete niekto či ich maju niekde na Slovensku ? Dik

Tohle se mi moc nelíbí, i když kalibr bude stejný... pro nákup doporučuji http://www.poljot24.de korektní jednání, rychlé reakce...

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Být tebou, ujasnil bych si styl. Ty návrhy jsou každý pes jiná ves. Včera jsem strávil v shopu Na Poříčí hodinu a půl a mými favority jsou Bajkaly. Za hotové za 13 a byli schopni se bavit i o slevě. Chce to vidět na vlastní oči. Znám všechny typy z netu, ale včera jsem byl jak u vytržení. :crying_anim02:

Na týhle fotce není vidět nádherný reliéfní ciferník -takové vlnky

post-4352-1228168827.jpg

Upraveno uživatelem bromep
Odesláno (upraveno)
Být tebou, ujasnil bych si styl. Ty návrhy jsou každý pes jiná ves. Včera jsem strávil v shopu Na Poříčí hodinu a půl a mými favority jsou Bajkaly. Za hotové za 13 a byli schopni se bavit i o slevě. Chce to vidět na vlastní oči. Znám všechny typy z netu, ale včera jsem byl jak u vytržení. :crying_anim02:

Na týhle fotce není vidět nádherný reliéfní ciferník -takové vlnky

Tady jsou i s vlnkama. Přísně vzato, nejsou Poljot International ruské hodinky. Ruský majitel, ruské strojky, výroba v Německu.

Upraveno uživatelem Olda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...