Přejít na obsah

Tudor Pelagos FXD - novinka 11/2021


moralles

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 4 týdnech...

dnes jsem se na stránkách Bechyně dočetl, že

Civilní model FXD je v podstatě totožný se skutečnými hodinkami vojenské specifikace vydávanými potápěčům MN, až na dva prvky. Jedním z rozdílů je zadní strana pouzdra, která je na hodinkách pro armádu jednodušší a je na ní pouze vyryto "M.N." a rok vydání. Druhým rozdílem je text na číselníku nad šestou hodinou – vojenské hodinky se obejdou bez označení chronometru. Ve všech ostatních ohledech jsou hodinky FXD shodné s hodinkami z vojenské edice, což je skvělé."

Ale ať jsem hledal, jak jsem hledal, tak obrázek originál vojenské varianty jsem nikde nenašel :( Každopádně minimálně pro mě zajímavé info :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady je jeden z prototypu - me ta final popsana verze prijde mnohem lepsi. To, ze primo ty vojenske budou mit jine dynko je pochopytelne - viz Submarinery, ktery pouzivali. Proc tam neni napis chronometre - asi nejake prvotni oddeleni verze od civilni - nechci videt tu cenu za 20 let 😂

F55CCEB0-DBF3-4FFF-83BD-B6F176A02BE5.webp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Včera jsem se na Václaváku u Bechyňů ptal na dostupnost FXD a mladík co tam pracuje mi smuně sdělil, že je špatná, prý zatím měli dva kusy. No a dnes mi volal, že jedny dostali, a že se alespoň můžu podívat na živo. Hned jsem přiběhl a musím pochvalně mlasknout. Jsou krásný, modrá je uhrančivá a vypadá opravdu dobře. Takže jsem se zapsal a uvidíme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...