lukassob Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Nějaké video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 dobre sa na to pozerá, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino2007 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Ty videa fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Zvláštní, na videu ten řemínek vypadá dost dobře, v reálu působí jako šlupka z vietnamské tržnice. Jinak dobrá videa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Moc pěkná práce, tady se teda Primky u mě výrazně posunuly, vlastně do teď jsem na ně jen občas vzpoměl z nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Já mám tak nějak pocit, že tohle se Eltonu vůbec nepovedlo, že to je jejich totální minela. Narozdíl od zbytku jejich produkce jsou tyhle hodinky hezké a vyloženě povedené. Naprosto se vymykají standardní produkci Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se