8ballcz Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Ahoj, hledám nějaké solidní místo, kde nechat v Praze opravit boty. Mám vícero bot a problémů k řešení (většinou luxusní značky) - zašití paty, bělení podrážek, zašití prasklé kůže od nazouvání, doplnění kousku odbroušené podrážky... Měli byste nějaké doporučení? Lamarche.cz se prý hodně zhoršil, ještě jsem zaznamenal Fresher.cz, ale nemám na ně žádné reference. Předem díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 @8ballczBotovna Strašnice, Tomáš Hrdlička Link to comment Share on other sites More sharing options...
8ballcz Posted November 15, 2021 Author Report Share Posted November 15, 2021 @Moty Díky, zkusím, takové hodnocení na Googlu už jsem dlouho nikde neviděl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Potvrzuji zhoršení (respektive obrovskou nespokojenost) s lamarche a velkou spokojenost s botovnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 před 43 minutami, Moty napsal: @8ballczBotovna Strašnice, Tomáš Hrdlička Jen doporučuji, můj bejvalej spoluhráč je machr :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
8ballcz Posted November 15, 2021 Author Report Share Posted November 15, 2021 Chlapi díky za doporučení. Než ho budu otravovat, nevíte jestli dělá i ty gumové podrážky (na jedněch botách je kus ubroušený)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 před 48 minutami, kuncák7 napsal: Jen doporučuji, můj bejvalej spoluhráč je machr :-))) A zásuvky neumí? Au,já už budu hodný Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 před 51 minutami, 8ballcz napsal: Chlapi díky za doporučení. Než ho budu otravovat, nevíte jestli dělá i ty gumové podrážky (na jedněch botách je kus ubroušený)? Jo, dělá je ( nebo je alespon dělal ještě loni ). před 19 minutami, bohus76 napsal: A zásuvky neumí? Au,já už budu hodný Bohužel, ani já je neumím :-)), ale kamarádčoft nejen tady funguje a pár typů mám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Nedalo mi to Martine,vše dobré Link to comment Share on other sites More sharing options...
8ballcz Posted January 25 Author Report Share Posted January 25 Koukám, že jsem nějak pozapomněl napsat svoji zkušenost. Jedná se o dílnu ve sklepě bytové domu, ale nenechte se zmást, pan mistr švec opravdu ví. Tedy o botách ví, o Chronomagu prý nikdy neslyšel Donesl jsem jedny starší Gucci a po rychlém ohledání poznal rok kolekce, dále doporučil kosmetiku na renovaci a říkal, že jeho zásah nepotřebují. Poté jsme řešili prasklou kůži na botách LV, tam odvětil něco o tom, že to jak tak, když se kabelkář s*re do ševcoviny (promiňte ten výraz, jeho slova ) a dále popsal způsob opravy, jak moc to bude vidět, cenu atd. Musím říct, že něco takového jsem už dlouho nezažil, prostě člověk, co dobře zná svou práci a dělá ji rád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 25 Report Share Posted January 25 před 4 minutami, 8ballcz napsal: Koukám, že jsem nějak pozapomněl napsat svoji zkušenost. Jedná se o dílnu ve sklepě bytové domu, ale nenechte se zmást, pan mistr švec opravdu ví. Tedy o botách ví, o Chronomagu prý nikdy neslyšel Donesl jsem jedny starší Gucci a po rychlém ohledání poznal rok kolekce, dále doporučil kosmetiku na renovaci a říkal, že jeho zásah nepotřebují. Poté jsme řešili prasklou kůži na botách LV, tam odvětil něco o tom, že to jak tak, když se kabelkář s*re do ševcoviny (promiňte ten výraz, jeho slova ) a dále popsal způsob opravy, jak moc to bude vidět, cenu atd. Musím říct, že něco takového jsem už dlouho nezažil, prostě člověk, co dobře zná svou práci a dělá ji rád. Jojo, o hodinkách neví. Hrál jsem proti němu hokejbal a znám ho z jedné rozmíšky na hřišti :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts