Přejít na obsah

Omega 2254 za Oris Aquis date 41.5 calibre 400


martin151

Doporučené příspěvky

Delší dobu stojím na jednom místě a chce to změnu. Nadchnul jsem se pro Orisky, ale jen s calibrem 400 ve velikosti 41.5 mm, ale nemohu mít všechno musel prodat Omegy 2254 pořád dumám jestli  to za to stojí. Pro Oris je plus Inhouse, servis po deseti letech a i ty antimanetické prkotinky, nejspíše si nepodrží cenu jako Omegy, ale co naplat žijeme jen jednou. Omega je stará klasika s překopanou Etou, sword hands :photo:. A bez datumu to nedávam co Vy na To  ?

Diky martin 

 

O.jpg

Oris.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co na to napsat.. Omeg bude sice škoda, páč už si je nejspíš nikdy nekoupíš, ale co už, sou to jenom hodinky. Takže do toho jdi.. Když trochu pohledáš a koupíš ty Orisy někde ve Španělsku či Německu, ještě ti zbyde na pár piv, řekl bych:) Velmi bych se u toho Orisu zamyslel nad šedou/černou, ta modrá omrzí. Zas chápu, že tě láká změna, no. Co zelený?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omegy neprodávat! Je to krásný nadčasový kousek, který bude stejně krásný i za dalších 10 let. Orisky jsou fajn, ale podle mě nemají ten potenciál dlouhodobého uspokojení. Pokud je chceš zkusit, klidně si je dokup, stejně je za nějakou dobu pustíš dál s nějakou menší ztrátou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...