Jump to content

Otevření butiku Breitling (Pařížská 1)

FreemanTKOZ

Recommended Posts

• 1 month later...

Byl jsem zrovna minulý týden. Pěkné povídání s pravděpodobně manažerem prodejny. Chtěl jsem se podívat na nějaké Bentley,ale jak mi bylo zděleno, již s nimi ukončili spolupráci. Podle slov daného manažera je cesta Breitling více zelená než vozy Bentley:-)) Což měl pravdu i když Bentley se také chystá na elektrifikaci. Jinak velmi příjemné a ochotné jednání .

• 1 month later...

Zdravím myslíte, že je blbý nápad se jít optat přímo do butiku, zda nemají zbytečné dva články milánského tahu k superocean heritage 46? Nebo je to reálné, že seženu? snad jsem nenapsal nějaké scifi

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 6 months later...
1 hour ago, Luky said:

@chiefJojo, je to jeden z jejich butiků. Ještě jsem tam nebyl, ale mám v plánu se mrknout. Prý je super.

Aha, paráda.

Určitě 👊

A rovnou to spojit s nákupem 😃

Tak jsem se byl v rámci několikadenního pobytu v Praze, mrknout ve středu v Butiku Breitling, Pařížská 1, a musím říct, že to byl krásný zážitek. Krásně stylově udělané a obsluha (slečna brunetka) byla milá a docela jsme pokecali i o hodinkách. Jen jsem chtěl vidět naživo ty nové SuperOceany v tyrkysové, ale momentálně už je nemají. Líbily se mi Superchronomaty 44 (černý cifr, bílé sčítače a na tahu) a také SOH II chrono se zeleným cifrem. Návštěvu určitě všem doporučuji.

• 4 months later...
  • 2 months later...
V 6. 7. 2022 v 7:53, Frantik napsal:

Tak objednají ti ho minimálně, skladem ho urcite nemají. Ale nevim, jestli v butiku je i servis 🙂

Servis tam nemaji, ale tahy, gumy prehazuji, zkracuji ochotne. Na starsi modely (damsky 15mm sire) je to horsi (nemaji nic) pokud chcete kaucuk k limitce, tak taky budete spis zklamani.. ale to je holt taktika Breitlingu..

• 6 months later...