Buler Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Mám obdobnou zkušenost jako kolega Maro. Jsem rád, že jsem tam zašel . Ten butik je opravdu stylový a má to k..ule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jony Posted May 24, 2022 Report Share Posted May 24, 2022 Byl jsem zrovna minulý týden. Pěkné povídání s pravděpodobně manažerem prodejny. Chtěl jsem se podívat na nějaké Bentley,ale jak mi bylo zděleno, již s nimi ukončili spolupráci. Podle slov daného manažera je cesta Breitling více zelená než vozy Bentley:-)) Což měl pravdu i když Bentley se také chystá na elektrifikaci. Jinak velmi příjemné a ochotné jednání . Link to comment Share on other sites More sharing options...
richiecerny Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Zdravím myslíte, že je blbý nápad se jít optat přímo do butiku, zda nemají zbytečné dva články milánského tahu k superocean heritage 46? Nebo je to reálné, že seženu? snad jsem nenapsal nějaké scifi Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Tak objednají ti ho minimálně, skladem ho urcite nemají. Ale nevim, jestli v butiku je i servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
richiecerny Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Fakt? Tak az budu mit cestu kolem, tak zkusim stesti diky za odpovedSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted January 14, 2023 Report Share Posted January 14, 2023 Nevim jestli to tady padlo, ale otevrelo to tedy Carollinum ze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 @chiefJojo, je to jeden z jejich butiků. Ještě jsem tam nebyl, ale mám v plánu se mrknout. Prý je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 1 hour ago, Luky said: @chiefJojo, je to jeden z jejich butiků. Ještě jsem tam nebyl, ale mám v plánu se mrknout. Prý je super. Aha, paráda. Určitě A rovnou to spojit s nákupem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 před 2 hodinami, chief napsal: Aha, paráda. Určitě A rovnou to spojit s nákupem To je vůbec nejlepší kombinace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 Tak jsem se byl v rámci několikadenního pobytu v Praze, mrknout ve středu v Butiku Breitling, Pařížská 1, a musím říct, že to byl krásný zážitek. Krásně stylově udělané a obsluha (slečna brunetka) byla milá a docela jsme pokecali i o hodinkách. Jen jsem chtěl vidět naživo ty nové SuperOceany v tyrkysové, ale momentálně už je nemají. Líbily se mi Superchronomaty 44 (černý cifr, bílé sčítače a na tahu) a také SOH II chrono se zeleným cifrem. Návštěvu určitě všem doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrazek.jakub Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 Byl jsem tam celkem 3x a vzdy parada. Poprve na cumendu, vsechno ochotne ukazali. Podruhe koupit Navitimery. Potreti omrknout ocelovy tah, ktery teda nemaji skladem, ale lze objednat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeycz Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 V 6. 7. 2022 v 7:53, Frantik napsal: Tak objednají ti ho minimálně, skladem ho urcite nemají. Ale nevim, jestli v butiku je i servis Servis tam nemaji, ale tahy, gumy prehazuji, zkracuji ochotne. Na starsi modely (damsky 15mm sire) je to horsi (nemaji nic) pokud chcete kaucuk k limitce, tak taky budete spis zklamani.. ale to je holt taktika Breitlingu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viabada Posted March 6, 2024 Report Share Posted March 6, 2024 Boutique jako všude jinde na světě s motorkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts