papun Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Mám strašně rád ostré věci. Huba toho probere hodně, ale dost brzy začnu škytat, což mi absolutně pokazí zážitek. Zhruba vím, co to způsobuje, ale mě spíš zajímá jestli se to dá nejak zabavit, nebo vytrénovat tělo, aby si zvyklo a nereagovalo tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibb Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Mám ten samý problém, pusa vydrží, ale žaludek ne. Jednak mi je zle, a po druhé, okamžitě začínám škytat. Vypozoroval jsem, že mi problém dělají jen syrové papričky nebo jen při dochucování. Když pálivé dám do jídla, které se ještě tepelně upraví, žádný problém nemám. A taky lehce přechazím na pepř , tak mám vyřešeno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Mě to jinak nedělá nic. A upravenost nepomáhá. Pepř mám taky rád, ale chilli nenahradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Já se s dovolením taky přidám do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Škytání je pro mě důkaz toho, že to dobře pálí, cca za 5-10 min mi to přejde a pak je to už v pohodě. Syrový chili taky nemůžu, musí to bejt uvařený, pak to sním v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Jenomže u mě se huba nudí a bránice skáče. Takže na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Nevím. Chili miluju a škytání jsem nikdy neměl. Pravda dávám si hlavně pasty a sušené mleté, ale jim i čerstvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Mě se to stalo, když jsem si dal samotnou papričku v podstatě na lačno /rozuměj asi 5 hodin po posledním jídle/....... Takže klasicky zadržet dech, něčim zajíst a pak se jelo dál bez škytání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Co jsem si tak četl, tak jsou lidi co tak reagují skoro vždy. Je to kus od kusu. Třeba jako alergie - někdo má a někdo nemá. Otázka jestli se to dá nejak zmírnit, natrénovat nebo nevím co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e.ť Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 To jsem rád, že v tom nejsem sám. Po letech chilli mlsani, pestovani papricek, delani marmelad jsem se propalil a ted at varene ci syrove, susene nebo tekute nasleduje skytavka. Synatoruv obvykly komentar byva zase sis dal vic nez dve. Musim opatrne a dost me to stve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Jsou tam v komentářích různý tipy Co zkusit dát si před tím nějaký trávicí enzymy? Trochu OT. já zase strašně(a dlouho) krkám po paprikách, ale jakmile je z nich sloupnutá šlupka, tak je vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 5 hodinami, Honza.manta napsal: Nevím. Chili miluju a škytání jsem nikdy neměl. Pravda dávám si hlavně pasty a sušené mleté, ale jim i čerstvé. Kámo sem na tom naštěstí stejně a to si nedáváme Chilli snad jen do bábovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Dete do riti voba Taky se hlasim do skytaciho klubu.Zajimavy je, ze mi to zaclo az nedavno, par let zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Není tady mezi námu nějaký ten MUDr, co by nás poléčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplt Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Chilli mi nevadí, žádné škytáni. Ale za to druhý den.... to mi teda vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Ja to mam jen u cerstvych. Po zpracovani OK. A největší peklo jsou od tchyne nakládaný na kyselo ... to mam problem dojet do prace a nepo...t se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Škytání se u mě dostavuje až od určitě pálivosti Třeba Jalapeño příjemně pálí, kdežto po Carolina Reaper už i škytám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se