Přejít na obsah

Zlomeny klic od auta


tmoris

Doporučené příspěvky

Kdysi jsem řešil něco podobného. Jestli tomu nerozumíš (jsi jako já jen koncový uživatel), v Praze musí být spousta výrobců klíčů, kteří se specializují na autoklíče. Protože jedna věc je klíč, druhá je ho naprogramovat. Vyjde to určitě levněji než v servise. A bylo to na počkání (myšleno v ten den, trvalo to samozřejmě nějakou dobu). Aspoň já jsem měl tuto zkušenost. pokud chceš přímo tip na někoho, tak to bohužel nemůžu sloužit, já to řešil tady u nás v Ostravě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to přijde jako Kia, klíč jsem měnil těsně předtím než by se mně stalo to, co na fotce. Řešil jsem to objednáním obalu z Aliexpresu a přehozením střev. Jen bacha na čip od imobilizeru, je kousek vedle od tišťáku s elektronikou ve speciálním malým "chlívečku". Málem jsem ho vyhodil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil jsem to u Superba, je zlomený jen ten držák/kloub. Koupit někde nový obal s uni planžetou. Pak přehodit střeva, jak už někdo psal, bacha na čip od imobilizéru.

Planžea tam drží přes kolíček - drážka na konci planžety, takže vytáhnout kolíček a přehodit planžetu.

Na youtube je spousta tutoriálků 🤪

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 třeba tady https://key-master.cz/kategorie-produktu/nahradni-klice/vw/obaly-vw/ koupit správný obal, mají tam i upgrade na vodotěsné, barevné, jen to najít. Je ten eshop trošku chaotický, kdo ty kategorie vymýšlel to byl veleduch. No a pak jen přehodit, myslím že nabízejí i servis, poslaný klíč přemontují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je sila.

U nas iba za vyfrezovanie mojej planzety som dal 20 eur. A musel som sa vratit, aby to dobrusil, lebo to nepasovalo. Vraj aby neubral viac ako treba, tak radsej uberie menej a neskor dobrusi... amater.

Cinanovi na aliku som poslal fotku stareho kluca... 3.5 evri brusenie, 3 evri puzdro + planzeta, daco malo doprava, spolu ani 9 eur. A kluc funguje lepsie ako od miestneho majstra! Podla fotky z mobilu!!!

Prehodenie nula nula prd, uz som v tom odbornik, puzdro som menil uz asi 4x :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...