Přejít na obsah

Tudor Black Bay 41 alternativy


Doporučené příspěvky

Koukám na Tudor Black Bay 41, černý dial, na tahu. Nějak se mi omrzely všechny potápky s otočnou lunetou. Mrzí mě strojek s rezervou jen 36 hodin. Znáte nějakou lepší alternativu k těmto hodinkám? Budget do 150k CZK. Výběr z mainstreamovych značek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není lepší si došetřit a koupit raději černé OP od Rolexu?

Před týdnem jsem se na ně ptal v DE a těch 10 minut co jsem strávil v prodejně bylo dost trapných pro všechny zúčastněné. Situaci s Rolex samozřejmě znám. Zažít to na vlastní kůži je ale teprve to pravé. Rozhodne nechci dělat kašpárky v obchodě jen proto aby mi prodali hodinky. To bych ty hodinky asi potom nenosil z velkým potěšením. Zkusím se zeptat ještě v Praze, ale nečekám že to bude jiné.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, 38 hodin bejvalo normální, proste  2824 od ETA, dřív to bylo úplně ve všem. Pokud je budeš nosit, tak je to asi jedno, a pokud je odložíš na delší dobu je to výhoda těch BB v korunce,  která se skvěle ovládá a nemají datum, takže pohoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě je nejlepší varianta právě zmíněné OP. Jasně je to trochu opičárna, když chceš za hodinky uvalit 150, aby jsi čekal i víc než rok na telefon, ale myslím si, že když nebudeš náročný a spokojíš se se stříbrným nebo černým číselníkem, tak se dočkáš. Případně můžeš vyzkoušet něco od GS a potom už se Ti třeba ani nebude chtít na nic čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Já si nějak nemůžu pomoct, ale když bez otočné lunety, tak je hřích nejít do GS. Podle mě hlavní důvod, proč nejsou víc oblíbené, je nevděčnost fotografií. Kdo viděl naživo, chápe :) Konkrétně ty jejich roční období mě berou tou úrovní detailů... co třeba SBGH273?

K00578660002.thumb.jpeg.cd45aace651b5a3f2268f3227638ccaa.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...