Přejít na obsah

Ideální do trojky


Doporučené příspěvky

Protože jsem se nedržel svého předsevzetí sem nechodit, už mě to zase bere. Nutně potřebuju hodinky. Sháním něco, co by se hodilo do komba Grand Seiko + Speedmaster. Hodinky by měly mít inhouse, u něčeho extra hezkého jsem ochoten slevit. Cenovka by neměla přesáhnout 80 K CZK. Nemusí být nové, můžou být z druhé ruky. Korunka musí být na trojce, datum netřeba, ale rád bych. Vodotěsnost neřeším, plavu jako zednická lžíce (čti minimálně).

 

Omegu ani Grand Seiko už ne. Ne, že bych nebyl spokojen, ale mělo by to být prostě něco jiného. Inzerci jsem si prošel a vyloženě mě tam nic nezaujalo. Napadly mě zatím jen Rolex DJ, ale tam se s největší pravděpodobností nevejdu s cenou ani u ojetých. Takže, napadá vás něco? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panerai se mi nikdy nelíbili, Sinn 103 St Sa jsem měl kdysi v ruce, ale nepřesvědčily mě a šel jsem do Speedmasterů. Jinak jsem se asi rozhodl, budou to Black Bay 58 v modré, díky všem. Dám tomu týden tady, kdyby se jich někdo náhodou zbavoval  a pak se holt zajdu podívat k Bechyněmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady je hotovo,děkuji všem a zejména jednomu příteli,který mi k nim dopomohl s parádní slevou. Máš to u mě,kamaráde! Přikládám jednu hnusnou fotku jedněch krásných hodinek 

B60D8157-1849-45DF-ADDA-CC8FE4F75AB6.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Týýýjo, já myslel, jak rozmejšlíš do budoucna a netušil jsem, že to má bejt taková rychlovka. Super výběr, tyhle když se objevily, tak byly chvíli vážnejma konkurentama k Pelagosům, na který jsem tehdy mířil. Modrá jako modrá, pokud Ti nebude chybět datum, budeš určitě spokojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Datum jsem řešil i u Moonů a zvykl jsem si. Jinak Pelagosy byly chvíli taky v užším výběru, ale jsou jinak modrý,v přímém srovnání vede u mě BB. A navíc mám rád těžší kousky,Pelagosy jsou titan. Ale zase keramická luneta…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...