KralJan Posted January 9 Report Share Posted January 9 Ahoj, dostaly se mi do ruky fejky hodinek Zeppelin. Nemám je tolik nakoukaný (mám jedny a jiný model) a tak bych na první pohled i věřil že jsou pravý. Byly koupený na Ali za 777,-kč včetně dopravy. To mě navedlo, abych si pořídil originál a tak jsem učinil u Helveti v Karlíně. Takže jsem mohl začít porovnávat. Dýnko originálu je šroubované, fejk má nacvaklé. Rozměry: origo – průměr 43mm, fejk – 42 Origo – výška 14mm, fejk – 11mm Origo – váha 76g, fejk – 45g Origo mají stopky a budík. Fejky jen stopky ale všechny ručičky se při puštění stopek pohybují. Při puštění stopek velká ručička skáče po vteřinách, u fejků čtyřikrát do vteřiny. Potisk ciferníku je u origo lepší, ale já to vidím až pod lupou, lepé provedená datumovka originálu je poznat i okem. Také u fejku není vystředěná na střed okýnka. To jsou takové první postřehy v rozdílech. Originál je vždy vlevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted January 10 Report Share Posted January 10 zajimave, diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted January 10 Report Share Posted January 10 Tak to koukám, co všechno se kopčí(nuje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 10 Report Share Posted January 10 Dobrá práce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KralJan Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 jsem slepej, ta třetí fotka měla být tato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts