Přejít na obsah

JETCO Investment limited


Jenkiz

Doporučené příspěvky

Ahoj, vzhledem k tomu, že jsem tady nic nenašel, rád bych se podělil o čerstvou zkušenost s tímhle obchodem, který ochoduje na chrono24 a prostřednictvím webu jc-station.com. Jedná se o šedivku se sídlem v Hong Kongu, která prodává hlavně Tudor a i něco málo od Omegy.

 

Z počátku jsem měl obavy, protože chrono a Čína, i když na chronu mají stovky jen těch nejlepších referencích. Nakonec po přečtení několika příspěvků na WUS a na Uhrforu, kde potvrzovali, že jde o legit prodejce, jsem do toho šel a musím říct, že nelituju.

 

Přístup a komunikace prodejce naprosto ukázkové. Dne 3.1. objednáno přes chrono trusted checkout, 4.1. potvrzení objednávky a zaslání podmínek ohledně dodání, povinnosti k zaplacení daní ve státě doručení apod. Na to provedena platba, tentýž den zaslány detailní fotky hodinek s žádostí o potvrzení, že je to v pořádku a že můžou aktivovat mezinárodní záruku. Ve čtvrtek 6.1. aktivována záruka a zboží následně odesláno, v pátek 7.1. informace od DHL, že převzali zásilku s žádostí o vyplnění údajů pro celní řízení. V pondělí 10.1. ráno výzva DHL k zaplacení cla, do oběda tentýž den doručeno k mým rukám.

 

Zásilka pečlivě zabalena, uvnitř vše co má být (full set, garanční karta s datem prodeje 6.1., návody, visačka, obě krabice a venkovní přebal), hodinky v krabici dokonce opatřeny ochrannými páskami, po jejichž odtrhnutí se poruší logo prodejce jako indikace toho, že s hodinkami bylo nakládáno).

 

Tento prodejce mě zaujal hlavně tím, že prodává v Evropě i v Americe nedostupné modely Tudor Prince a Princess, které v těchto částech světa Tudor na stránkách vůbec nenabízí, nicméně pro asijský trh, kde se Tudor těší velké popularitě (Hong-Kong a Macau), jsou modely oficiálně dostupné.

 

Celkově velká spokojenost a zároveň milé překvapení od prodejce se sídlem v Číně.

 

Konec hlášení Pavel

 

Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...