Přejít na obsah

Dusak vs. Carollinum


maty

Doporučené příspěvky

Do Carollina jsem si dovolil nahlédnout minulý týden. Vzhledem k tomu, že netuším, o jakého pána se jedná, mohu krátce popsat svůj krátký postřeh.

Přišel jsem standartně oblečený, podotýkám, že bez batohu, zkrátka tak, jak jezdím do nemocnice. Chtěl jsem vidět IWC a Rolex, obsluhoval mě pán. Ihned na počátku hovoru jsem upozornil na to, že si za současné situace nemohu obé dovolit. I nadále probíhala naše diskuse naprosto korektně, tak jsem jsem očekával od tak honosné, myslím to zcela vážně, firmy. Odcházel jsem spokojený s dobrým pocit.

Následně jsem juknul k Dušákovi na Omegy, tam se mi pro změnu věnovala slečna či mladá paní. Na rozdíl od minula se ke mě chovali naprosto slušně, opět jsem odcházel spokojený.  

Vidíš, jak ti nemoc prospívá!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se taky přidám, před nedávnem jsem si udělal s kamarádem kolečko po praze za účelem ozkoušení a prohlídnutí seamasterů. První bylo na řadě carollinum, chovali se k nám slušně, ale necejtili sme se tam tak nějak dobře, tak sme ani neotravovali aby nám je slečna vytáhla a pokračovali sme k Dušákovi, tam to bylo podobný, možná o něco lepší, ale taky sem měl z toho všeho pocit, že pro ně podle vyzáže nejsme zajímaví (podotýkám, že se taky chovali moc slušně, jen na můj vkus trochu odměřeně). Nakonec sme skončili v deails nahoře na václaváku a tam sem se cejtil nejlíp a kamarád hodinky i ozkoušel a to je slečna musela vytahovat z výlohy a byla moc ochotná, sympatická a usměvavá. Dokonce sem v průběhu zkoušení byl svědkem toho, že přišel pán s nějakejma tissotama (tušim) s tim, že je koupil na internetu a neni k nim návod a neumí si poradit a druhá slečna se ho taky ochotně ujala a hledala s nim v katalogách o jaký hodinky se jedná aby mu následně mohla návod zařídit. Možná je to daný tim, že v details prodávaj i swatchky a choděj jim tam normální lidi a já jestli budu v kamenným obchodě ty hodinky kupovat, tak mám jasno, že to bude tam a kašlu na to, jestli je to u konkurence luxusněji zařízený atd., jak to tady tak čtu, tak je to někdy možná trochu "navoněná bída" ....

Upraveno uživatelem abbot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do Details-Václavák také chodím a vždycky jsem spokojený. Pokud bych tedy tuto prodejnu do tohoto vlákny přimíchal,

pak by pořadí dle mých sympatií bylo. Pardon takže když už, tak už a vezmu to z jedné vody načisto. Butik Girard-Peregaux-spokojenost, příjemné posezení,

kdybych si mohl vybrat tak společenský model "1966"(možná ten název není úplný).

Takže zpět k vyhlašování vítězů:1.-2.-3. Zlatou si dělí Details, Dušák (tady jsme se vší spokojeností koupili hodinky pro manželku) a Girard-Peregaux

4. Carollinum

Zdraví Roman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná by mohl někdo znalý založit anketu, která by potom mohla trochu pomoci omluvit chování toho pána. Anketa by měla znít na téma : Kdo znás už byl vybírat hodinky v Karolínu ? Kolikrát ? Jak dlouho se zdržel ? Kolik hodinek koupil ? :suicide_anim:

 

mozna by mohl nekdo znaly zalozit anketu, ktera by znela: kdo si mysli, ze by se Tada mel zklidnit, potazmo naucit chovat? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to jako pindy nepřijde, pro mě je poučné, že snow nebo KFL působí na lidi jiným dojmem, než dejme tomu Tada .... Z recenze na prodavače tu máme recenzi na chronomagiky. :D Já do těch krámů radši ani nepáchnu, a když nebude zbytí a dostanu nakládačku, tak to nepřiznám !!! :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Já do těch krámů radši ani nepáchnu, a když nebude zbytí a dostanu nakládačku, tak to nepřiznám !!! :D

 

:D ... cigi máš recht ... individuální přístup je nejlepší x Prokop tě nezmlátí, protože potřebuje na rozdíl od výše zmíněných prodat a i kdyby na nějakou strkanici došlo, tak by ses třeba taky trefil :tomato:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Nedá mi to nepochválit Dušáka v Akádách na Pankráci.

 

Včera večer při prohlížení nějakého katalogu nejlepší manželka na světě pozitivně reagovala na bílé Rado True Jubilé. Pojal jsem tedy vánoční nápad a stavil se cestou do metropole v Arkádách, čistě s cílem okouknout je ve výloze v reálu (přiznám se, že Integraly, které celkem znám, mi nesedí a bílou verzi Rado jsem nikdy naživo neviděl). No, pro jistotu jsem ráno zcizil její swatchky automaty, abych měl nějaké měřítko velikosti i délky tahu, kdyby opravdu vypadaly tak slušně, jako na fotografiích. A přibalil jsem včera dorazivší Orange Monstra, abych někde nechal zkrá*** tah.

 

Protože ve výloze dámský model nebyl, vtlačil jsem se dovnitř, kde bylo poměrně živo - dva zájemci o cosi + pán, který zjevně dovezl nové zboží, protože rozbaloval krabice a úhledné rovnal do stojánků a vitrín poměrně zajímavé kousky.

 

Je tady zvykem dávat popis ohozu atp. - takže co viděl prodavač: džíny, košile, silná kožená bunda leteckého střihu (beran chlupem dovnitř), na zádech batoh na notebook, v rukávu taktak ukryté pilotky Steinhart, machrindex = 0, s počínající plešatostí nulové sklony k metrosexualitě, žádné viditelné zlato na těle, bez cizího přízvuku :-)

 

Po třetím pohledu do vitríny jsem byl prodavačkou mile osloven s nabídkou pomoci, začal jsem se tedy vyptávat na zmíněná rada. Bílý model nebyl, řešili jsme tedy velikost a vzhled u několika tmavých vyndaných z vitrínky (jako měřítko jsme používali ty swatchky :), nevypadali špatně, ale na prodejně nebyly bílé k mání, paní se tedy jala telefonovat a zjišťovat dostupnost. Mezitím se uvolnil její kolega (bradka + brýle, zde již několikrát zmiňováno), chvilku jsme debatovali a potom jsem se zeptal, jestli by mi nezkrátil ta Seika - to proběhlo během pár minut, při dotazu na cenu služby jsem byl odbyt mávnutím rukou.

 

Abych to zkrátil - strávil jsem tam nadvakrát cca hodinu a půl ve velmi příjemné společnosti. Během té doby jsem si nechal zkrá*** ten tah, osahal a vyzkoušel všemožné Omegy, které byly k mání... Potom... ehm... koupil s příjemnou slevou (i pří platbě kartou) modré Seamastery (doma už se to ví, přežil jsem), zašel na kávu o patro výš, mezitím mi z prodejny zajeli na Příkopy pro ta Rada, poslali SMSku, že už, stavil se podruhé, opět si příjemně popovídal a potom tradá domů.

 

Velmi příjemné, velmi profesionální.

 

PS: Jo - a už na začátku mi pochválili ty Steinharty :-)

PPS: O patro výš jsem si chtěl skočit pro bagetu, přijdu k pultu (lehce po poledni, celkem narváno všude), dvě prázdné pokladny a celý personál se vzadu vykecává v té kuchyňce... minutu si mě nikdo nevšímal, takže vyhrálo jablko z intersparu... takhle vypadají služby :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Podobna zkusenost

Dušák Arkády - mezi svátky - ochota,poradí,poslouží

Dušák centrum - prázdnej kram , nezájem , - eště něco?

Carollinum - pohoda , 7 zákazníků, přístupnost,min.čekačka , zdvořilost

-servis Carollinum absolutně bez připomínek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Návštěvník Tada

Tak v rámci objektivity musím napsat, že jsem před pár dny byl v Carollinu a byl jsem docela spokojený, asi jsem měl štěstí na prodejce. Docela milá paní, všechny hodinky bez problémů ukázala, co nevěděla hned dohledala v katalogu... Dostal jsem katalog IWC, protože se mi zalíbily Inženýry s chronografem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PPS: O patro výš jsem si chtěl skočit pro bagetu, přijdu k pultu (lehce po poledni, celkem narváno všude), dvě prázdné pokladny a celý personál se vzadu vykecává v té kuchyňce... minutu si mě nikdo nevšímal, takže vyhrálo jablko z intersparu... takhle vypadají služby :-)

 

No chtělo by to do bageterie, kde stojí bageta 250,- Kč a obsluha by bylo určitě lepší :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Ahoj,

 

vim, ze timhle prispevkem nesu drivi do lesa, ale proste mi to neda...

 

Vcera jsem sel na obchodni jednani do centra Prahy a protoze mi zbyla chvilka, sel jsem se juknout na hodinky.

Snad se jiz brzo dockam vytouzenych IWC aquatimeru le Cousteau divers, ale prestou jsem se sel jeste jen tak podivat.

 

Dusak:

Ackoliv jsem mel na sobe drahej oblek, boty, ... nikdo se mne za 20 minut nevsiml, nezeptal se, jestli neco nepotrebuju nehledam apod. 1 prodovacka prodavala/balila/vysvetlovala nejake Bcka, pan prodavac se venoval typkovi v konich s ksiltovkou. Ne me se ani nepodival. Tak jsem tam jen tak okounel, ale bez vysledku. Po 20 min. pan s ksiltovkou odesel a pan prodavac se me zeptal, jestli neco potrebuji. Odvetil jsem mu, ze jsem se chtel juknout na nejake iwc, ale ze uz bohuzel musim jit a ze moc dekuju za ochotu. Odpovedel, ze neni zac a mel velkou pravdu. Cekal jsem, ze behem tech 20 min. se jen tak letmo zepta, omluvi se za cekani, pozada o strpeni atd.

 

Carollinum:

Vlezl jsem dovnit, 2 prodavacky, 2 zakaznici, ale ihned pribehla ze shora dalsi slecna a zacla se mi venovat. Co si preju, co me zajima atd. Nechala mi vsechno vyzkouset, predvedla. nabidla misto k sezeni. Dala mi katalog Omegy i jejich firemni i s papirovou taskou.

 

Ja vim, neni to celkove duvod utratit 100 kKc v Carollinu, ale proste u Dusaka o moje prachy nestojej a pripadal jsem si tam jako debil...

 

 

Myslím si, že dle toho, že je jeden v obleku a jinej ve sportovním nelze dnes v ČR posuzovat bonitu zákazníka. Já mám s Dušákem nejlepší zkušenosti a to tam chodím pouze v džínech a košili. Ochota, kafe nebo minerálka, když vidí skutečnej zájem či erudovanost člověka. Na vyzkoušení donesou třeba desatery hodinky. Je tedy pravda, že po 3.návštěve jsem si jedny odnesl, ale na začátku to rozhodně nemohli tušit e dle toho se chovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...