Přejít na obsah

Omega Marine - nový model?


knihomol

Doporučené příspěvky

Ahoj,

čirou náhodou jsem se na youtubu díval na nové modely Speedmasterů a narazil jsem na úplně nové video, které rozebírá jedny z prvních potápek od Omegy. Myslíte, že by se mohlo jednat o nový model? A že video by mohlo být nějakým pre marketingem?

Omega Marine

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Letos mají 90 let výročí, tak by se Omega mohla pochlapit. A pokud ano, tak jsem hodně zvědavý, jak to bude vypadat, jak to bude dostupný a co si za to řeknou. Jestli to bude hranatý, do 200k a s dostupností to nebude průser jako Snoopy, tak bych o nich vážně uvažoval. :)  Každopádně díky za upozornění, budu sledovat, jestli z toho něco bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Hmm. Asi opravdu nějaká variace na Ultra deep. Jestli ju, tak pro mě zklamání. Doufal jsem v retroedici původního modelu 1932 s hranatým pouzdrem, což tohle podle epilepticky blikajícího promo videa zcela jistě nebude.  :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle posledního videa Omegy to tvarově budou PO přifouklý hustilkou do monstrózních rozměrů. Docela by mě zajímal materiál pouzdra, v těhle rozměrech to v oceli bude vážit jako menší ruční granát. V titanu by to mohlo vážit jako hodinky běžných rozměrů v oceli. ... Uvidíme, ono se to nějak vyvrbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 33 minutami, Josef01 napsal:

To jsou pořád ty stejný o kterých se tady mluví 3 roky ne? 

https://www.ablogtowatch.com/omega-seamaster-planet-ocean-ultra-deep-professional-watch-record-deep/

 

před 14 minutami, Radik napsal:

Nestrašte tu s novejma POčkama. PO jsou moje NEJ NEJ NEJ, který prostě musí bejt definitivky. Ne že Omega vyleze s něčím lepším co mi zase vleze do hlavy!

Ju, to jsou ty stejný. :) A klid, jenom klid, tohle bude asi jenom fajnšmekry, PO už jsou rozměrově na hranici nositelnosti (na výšku) a Ultra Deep už budou za ní. Alespoň pro lidi, co nenosí celý rok triko s krátkým rukávem, protože tohle se určitě pod žádnou manžetu nevejde. .... Ale zase budou mít něco, co bych u svých PO uvítal, bez datumovky, takže ciferník bude takovej opticky pěkně vyváženej a neprůhledné dýnko, protože na tomu automatu je stejně prd vidět. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.omegawatches.com/en-ch/watch-omega-seamaster-planet-ocean-6000m-co-axial-master-chronometer-45-5-mm-21592462101001

https://www.omegawatches.com/en-ch/watch-omega-seamaster-planet-ocean-6000m-co-axial-master-chronometer-45-5-mm-21532462103001

https://www.omegawatches.com/en-ch/watch-omega-speedmaster-57-co-axial-master-chronometer-chronograph-40-5-mm-33210415103001

Je toho výrazně více, posílám narychlo mezi schůzkami v práci. Představili taky ještě zelené SMP300, nové AT150, Constellation pánské i dámské. UltraDeep v titanu za mě určitě ano, cenovka 12.300 CHF je za mě více než jsem očekával. Ocelové UltraDeep jsou i na tahu, různé barvy lunet a ciferníků.

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...