Hasňa Posted August 16, 2024 Report Share Posted August 16, 2024 A kdy tráva byla travnatější a voda vodovější. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Alain Delon. No, tak už s Bébelem naháněj baby na nebesích. Nebo v pekle Doufám ale, že spolu. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Reposez en paix Alain 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Jsem nejakej prokletej- Belmondo zemřel, kdyz jsem byl na dovce, Gott taky a ted Delon. Baby nahanej urco spolu a je jedno kde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
habadej Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Velice smutná zpráva. Jeho filmy mě provázely celý můj život. On a Bébel mi připravili na filmovém plátně spoustu krásných zážitků. Děkuji, Mistře!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 R.I.P. Alain Delon Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Zprava je to smutna, ale mistrovi se snad konecne ulevilo. Byt otrokem v nefunkcnim tele kdyz hlava jeste jede musi byt peklo. Budiz mu zeme lehka.Francouzska kinematografie 60.-80. let byla specificka a u nas dost popularni. Naopak soudoba je pro me dost neznama. Maji ti dva borci nejake nastupce? Co za soucasne francouzske filmy by stalo videt. Vim o par komediich, ale jinak mi ta ikonicnost Delonova a Belmondova obdobi chybi… 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 (edited) Je mi to moc líto-s Belmondem a nyní s Delonem odešel kus našeho života. R.I.P. Edited August 18, 2024 by Tobi úprava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Byli to borci,yes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Francouzské kriminálky s ním jsem miloval Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Já kvůli němu kdysi začal na chvíli kouřit, Gitanes, málem mě to zabilo a naštěstí mě to zase pustilo, ale chtěl jsem bejt jako on. Byla to výrazná osobnost, i když podle všech dostupnejch informací s ním asi nebyl jednoduchej život...tak teď už budeme jenom hlídat dražby s jeho hodinkama a něco si třeba koupíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Delon, Belmondo, Gabin, Ventura, ale i Funés a Bourvil. Pro mě legendy. Jejich filmy můžu stále dokola a vždycky se na ně těším. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 Velice nepříjemná zpráva a velmi smutná.Na jeho filmech jsem vyrostl a hltal je ve velkém,stejně jako Belmonda a další velké osobnosti Francouzkého filmového plátna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Velice nepříjemná zpráva a velmi smutná.Na jeho filmech jsem vyrostl a hltal je ve velkém,stejně jako Belmonda a další velké osobnosti Francouzkého filmového plátna Lépe bych to nenapsal Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 R.I.P. pane Delone. Jak si tak stárnu (58) a okolo sebe vidím odcházet už i kamarády a známé, v mnoha případech mi stáří připadá nedůstojné. Doufám, že mě to trefí na fleku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted August 18, 2024 Report Share Posted August 18, 2024 (edited) před 6 minutami, vzduch napsal: R.I.P. pane Delone. Jak si tak stárnu (58) a okolo sebe vidím odcházet už i kamarády a známé, v mnoha případech mi stáří připadá nedůstojné. Doufám, že mě to trefí na fleku. Jsem na tom stejně, děsí mě případná nemohoucnost a závislost na pomocí druhých, doufám v to samé. Drž se ! Edit, omlouvám se za OT. Edited August 18, 2024 by špelda66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted August 19, 2024 Report Share Posted August 19, 2024 (edited) @vzduch @špelda66 Myslím, že nás tu bude víc, kdo si v tom našem "vyzrálém" věku připouští takovéto myšlenky - nebýt na obtíž, být soběstačný co to půjde a až ta kmotra přijde, ať to mám rychle za sebou .... Ale lepší na to nemyslet, užívat každého dne . Jinak ještě mě zarmoutila zpráva z domácího motorsportu - po nehodě v závodech do vrchu včera v Albrechticích zahynul jezdec Ondřej Chytil ve věku 32 let .... R.I.P. https://www.motormix.cz/ondrej-chytil-zahynul Edited August 19, 2024 by milomac Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted August 20, 2024 Report Share Posted August 20, 2024 V 18. 8. 2024 v 10:06, Radek Cigi napsal: Delon, Belmondo, Gabin, Ventura, ale i Funés a Bourvil. Pro mě legendy. Jejich filmy můžu stále dokola a vždycky se na ně těším. Hezkej výčet. Zejména díky za zmínku o L. Venturovi - zajímavej životní příběh nejen v oblasti herectví... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted August 20, 2024 Report Share Posted August 20, 2024 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts