jacob Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Potřeboval bych poradit, nějakým zázrakem jsem si rozšteloval celou diskuzy. Zoobrazí se mi úvodní příspěvěk v každém tématu, ale další příspevky už ne. Každý musím zvlášť rozkliknout, aby se mi zoobrazil, takže než si přečtu diskuzy, bolí mě ruka z toho klikání a ztrácím se v tom... Poradil by mi někdo, jak to vratím do původního krásného stavu?? Půjčil jsem si obrázek z diskuze CzechJokera, snad to nebude vadit. Link to post Share on other sites
spiderer Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Mas to v Moznosti > prepni na: standard Je to nahore napravo u hodnoceni Link to post Share on other sites
spiderer Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Jeste obrazek Link to post Share on other sites
jacob Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 Mas to v Moznosti > prepni na: standard Je to nahore napravo u hodnoceni Díky moc, už je to zase "můj" Chronomag . Link to post Share on other sites
N4M Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Díky moc, už je to zase "můj" Chronomag . Hele, nechci rejpat - jsem rád, že je vše, tak, jak jsi na to zvyklý, ale je to náš Chronomag Link to post Share on other sites
Recommended Posts