Přejít na obsah

Connected Calibre E4


KurtCz

Doporučené příspěvky

"Chytrým hodinkám" nikdy zvlášť nehověl. Jedny někde doma mám, ale nenosím. Těmhle bych dal šanci, ale jsem zbabělec, takže si počkám, až je zkusí nějaký jiný dobrovolník. :) Fičury, jako výška rosného bodu, přesnost GPS na milimetr v poušti Gobi, měření teploty chodidel po náročné tůře nebo čidlo na snímání trvanlivosti vůně deodorantu v podpaží v závislosti na tělesné námaze mě ani tak neberou. Spíš by mě zajímalo, jak dlouho vydrží pracovat v běžném provozu (nic zbytného nesnímám, nikam nic neposílám, maximálně se to spáruje s telefonem). Kdyby si tyhle hodinky někdo z Vás koupil, tak bych chtěl požádat o info, jak dlouho vydrží bez nabíječky. Thx.

https://www.tagheuer.com/cz/en/smartwatches/collection-connected.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem Connected Modular 45. Vzdy jsem je moc chtel, nakonec se mi podarily koupit uplne novy za cca polovinu. Nadseni vydrzelo cca 3 mesice. 3 mesice kazdodenniho nabijeni, pri zapnute GPS a hodne notifikacich (maily, hovory) se nedozily vecera.

S prodejem jsem vahal jen z duvodu perfektniho designu, to byla opravdu spicka a nova generace se tomu podle me nevyrovna. Jenze pak tu bylo kazdodenni nabijeni a hlavne fakt, ze TG neumoznilo vymenu baterky (myslim, ze se to tyka i soucasne generace). Takze jednoho dne se z toho stane draha hracka pro deti. A akce, kdy k novym hodinkam dostanes opci na vymenu za mech. modul uz nedelaji.

Obcas se mi po nich zasteskne a divam se po inzerci, ale stejne vim, ze nakonec je kvuli vyse uvedenymu nekoupim. Uz rok mam Tissot T-Touch Connected Solar a ty mi naprosto vyhovuji (v cernem provedeni na gume). A nabijel jsem je jen 1x, v den, kdy dorazily. O zbytek se stara slunko. Zkus je zvazit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info. Denně nabíjet je opruz, který ty hodinky úplně zabije, to je o ničem. Zvlášť u hodinek, které si dovedu představit na několikadenní výpravy mimo civilizaci. Sluneční hodinky mám nějaké Casio Pro Trek, referenci nevím. Mám je X let jako hodinky do nevlídného prostředí a naprostá spokojenost, nejsou sice "chytré", ale pro mě dostačující. .... Počkám ještě na nějaké recenze na YT, ale prvotní nadšení silně vyprchalo.

Upraveno uživatelem KurtCz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám Connected Modular 45, nosil jsem je chvíli, displej pěkný, ale to denní nabíjení, jako u velké části podobných starých hodinek, které jsou neustále připojeny k telefonu je opruz, člověka to přestane bavit, zvláště když má spoustu jiných hodinek. Jednou za týden by to ještě šlo. Přítelkyně má Apple watch a ty vydrží tak 16 hodin. Dnešní chytré hodinky vydrží 14-20 dní na jedno nabití a stojí pár korun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak těch cca 100 hodin by možná stačilo, ale stejně by to byl opruz. Ještě se zeptám, nechce se mi teď hledat na netu, jaká je k tomu potřeba nabíječka? Originál Tag Heuer, nebo stačí nějaké univerzální s mikro USB?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Connected Modular 41/45 muzes nabijet v aute a kdekoliv. Nabijeci stojanek je magneticky https://img11.360buyimg.com/imgzone/s400x400_jfs/t14002/355/1766813482/104729/c4612bc4/5a28fa39N99681302.jpg takze to cvaknes na hodinky, nabijel jsem je v aute casto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vytahovat v autě mobil a sundávat si k tomu i hodinky? To mi připomíná bonmot mistra z tanečních, že gentleman odkládající sako odkládá i kalhoty - ani jedno už ve svém věku v autě nedělám :speak_cool: 
Omlouvám se Kurtovi za offtopic, ale jen pro porovnání: i 5 let staré AW3LTE mi se zapnutýma notifikacema a při NEvyužívání cvičení/GPS/LTE vydrží skoro 3 dny nošení, teprve s každodenním 3-hodinovým trackingem výdrž padá na 24-30 hodin (a nedělám si iluze že při aktivaci LTE by to bylo víc než půlka). Pokud Tě nezajímá GPS + monitoring tepu/kalorií a nechceš (i dle mého vkusu šeredné) AW, zvaž radši ty "ABC" Tissotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je rozumný závěr, něco dobíjet každý den je pro mě neskutečný opruz a rozumím hodinkám, kde se výměna baterie i u starých hodinek řeší nejdříve po roce, ještě bych možná dal dobíjení po 20 dnech. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...