tyfo Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Chlapi poprosil by jsem nekoho, je Vas tu spousta svetobezniku. Potrebuji sehnat SCA adapter na muj blesk a nasel jsem jeden na eBay eBay-SCA3102-M3 Poprosim nekoupil by to nekdo pro mne a zajistil zaslani ? Nebo treba se takova vec nekomu vali doma a zahali Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 (upraveno) Znáš tuto službu ? https://www.znemecka.eu https://www.nakupynemecko.cz Upraveno 23. února 2022 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 23. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Ano chapu, ale ! Jde o to ze kdyz to koupim ja na eBay tak to vetsinou posilaji pouze na moje jmeno na moji overenou adresu a nikam jinam. Mozna by to slo, ale verim ze se tu nekdo najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 ziju tady, tak mi hod do sz, jak to chces (jestli mam treba hned prihodit kilo nebo tak ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Řadu let používám mailboxde. Na ebay si to nastavíš jako doručovací adresu a nikdy nebyl problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 23. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 No napsal jsem Ajaj-ovi Kazdopadne ale pokud rikate ze s tim nikdy nebyl problem tak treba to skusim aby jsem priste nikoho neotravoval. Mne se totiz stalo jednou ze jsem chtel neco poslat ke kamosce do Detroitu vMichigenu a bylo mi sdeleno ze poslou pouze na adresu ktera je na platebni karte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 odpovezeno a dobrou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se